Kontantpris

Tjek boliglån

3.498.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.771,-
Boligareal
153m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-CL0113

Bannebjergvej 6, 3200 Helsinge

Landsted i flot stand og med skøn beliggenhed..!

Søger I et hjem, der kan give jer fredfyldte rammer om hverdagen? Så er dette velholdte landsted nær Blistrup sikkert noget for jer.

Læs mere om Bannebjergvej 6
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Bannebjergvej 6

I Bannebjerg ligger den stråtækte ejendom fra 1870 med gul facade, sprossede vinduer og flotte renoveringer, der giver jer moderne faciliteter. Haven er på 4300 m2, smuk, med mange gamle træer, frugttræer og frugtbuske.

Huset ligger i et hyggeligt landsbymiljø, i kort afstand til andre børnefamilier. Der er en særlig ro til at høre fuglesang og en flot nattehimmel, der ikke forstyrres af byens lys. En halv kilometer fra adressen ligger der desuden et ridehus, og I bor omtrent lige så tæt på skoven. I Blistrup er der indkøbsmuligheder, pasningstilbud og en idrætshal, mens nærmeste skole er i Græsted.

Det stråtækte tag fra omkring 2007 er udstyret med branddug, Indgangen går via entréen, og på højre hånd finder I det første værelse samt et tilstødende badeværelse. På venstre hånd har I yderligere to værelser længst nede. Midtfor åbnes til stuen med plankegulv og en brændeovn, der supplerer forbruget fra de to varmepumper.

Den vestvendte længe fremviser en lækker tilbygning, som rummer et fremragende køkken-alrum med loft til kip og en dejlig udsigt mod haven. Her får I et køkken fra 2007 i fin landstil med hvide fyldningslåger, vitrineskabe og endnu en brændeovn. Alrummet nyder et pragtfuldt lysindfald fra glaspartierne samt et charmerende kig til de fritlagte bjælker.

Udendørs har I adgang til et nyere værksted fra 2017, som er fuldisoleret og om nødvendig kan opgraderes til et ekstra værelse. Desuden er der en dejlig stor flisebelagt terrasse, med udsigt over hele haven.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: