Kontantpris

Tjek boliglån

3.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.516,-
Boligareal
200m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-0000033

Askevej 5, 3200 Helsinge

Indflytningsklar villa med mulighed for udlejning af separat bolig

På en central, men samtidig rolig adresse midt i Helsinge ligger denne villa. Her kan I se frem til moderne faciliteter med plads til familiesamvær såvel som privatliv.

Læs mere om Askevej 5
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Askevej 5

Ejendommen har en tilbygning bestående af en separat lejlighed, som blot åbner op for en masse muligheder. Tilbygningen har egen indgang, men kan snildt indgå som en forlængelse af den primære bolig. Der er klinker med gulvvarme i hele tilbygningen, og selve indretningen byder på et køkken, bad og toilet, et værelse, entre samt en stue med udgang til en lille terrasse. Med andre ord er der gode muligheder for udlejning, dele bolig, hjemmekontor eller en imponerende teenageafdeling. Villaen er flot pudset og løbende istandsat med blandt andet nyt køkken og bryggers fra Vordingborg Køkkenet i 2016, mens alle hårde hvidevarer i køkkenet blev udskiftet samme år. Køkken-alrummet er da også en ren fryd med pæne, moderne elementer og en stor spiseafdeling. Alrummet munder ud i en stue, hvorfra de sprossede vinduer afslører udsigten til haven. I den ene ende af boligen gemmer sig desuden to store værelser, mens den anden ende indeholder et soveværelse med eget badeværelse. Det øvrige badeværelse tilgås fra entréen. Udenfor er der den dejligste terrasse i herregårdssten, som strækker sig i hele husets længde. Terrassen er overdækket, og baghaven er sydvendt, så der er både sol og svalende skygge i sommerhalvåret. Haven ligger tilmed ned til et stort fællesareal, så I er foruden naboer på denne side. Endelig er indkørslen belagt med herregårdssten, som har en mere kørevenlig tykkelse end terrassemiljøet. Taget er vedligeholdt med årlig rengøring, og bondehus-vinduerne er rigtigt charmerende. Området er fredeligt med kort afstand til indkøb, idrætshal og skole, og I får også under en times kørsel til København. Lad os vise jer mulighederne! Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: