Billede af boligen

Bernstorffsvej 4

2900 HellerupKarakteristisk villa med lys, moderne indretning

1930’erne har sat det arkitektoniske præg på denne elegante villa, der præsenterer sig med lys facade, matchende vinduer og et højt, sort, valmet tag. Inden døre møder I en moderne indretning med respekt for den oprindelige stil, som kommer til udtryk i gulve, stuk og fløjdøre. I bor skønt og centralt i Hellerup. Husets have er i en klasse for sig og vender væk fra Bernstorffsvej. I er godt skærmet fra vejen og haven er privat og solrig. Afstanden til Lyngbyvejen, som er dækket af store flotte træer, er med til at sørge for, at Lyngbyvejen nærmest ikke bemærkes, samtidig med at man har hurtig adgang, hvis man skal pendle. Huset er derudover også udrustet med nyere tag, samt nye termoruder med lydisolering. Sælger havde i forbindelse med køb bekymringer i forhold til Lyngbyvejen, men ved en fysisk fremvisning, blev disse bekymringer skudt til jorden. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Bernstorffsvej 4, 2900, Hellerup
Billede af 1. sal fra Bernstorffsvej 4, 2900, Hellerup
Billede af 2. sal fra Bernstorffsvej 4, 2900, Hellerup
Billede af kælder fra Bernstorffsvej 4, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Huset SKAL derfor opleves!

Man får også egen indkørsel og udgang til hyggelige Lundeskovsvej som er en blind vej og perfekt for børnefamilien. Her finder I blandt andet hyggelig legeplads under 200 meter fra huset. Alt i alt et herlig vidunderligt hus i Hellerup, hvor det nærmest er umuligt, at finde et hus i den stand, samt størrelse, til den pris!


Kombinationer

I stuerne kommer de smukke, arkitektoniske præg til udtryk i flere detaljer, hvor loftrosetterne, de facetslebne glasdøre, sildebensgulvene og ikke mindst det store, buede vinduesparti virkelig springer i øjnene. Det helt rette køkken er valgt til at supplere stilen, for her er der tydeligt kælet om detaljerne med de lyseblå elementer, der står flot til de blotlagte, gule mursten.

Der er mange muligheder

I har hele fire værelser på første sal, hvoraf de to har udgang til altanen. I finder også badeværelset med bruseniche og to håndvaske. Fortsæt til anden sal og se de mange muligheder, der tager form her i selskab med den smukkeste udsigt. I husets underetage finder i mange anvendelsesmuligheder og en afdeling er særligt ideel til teenageren. Her er egen indgang, badeværelse og mulighed for etbalering af toilet.

Nyd udelivet

I kan se frem til en solrig og privat have, der byder på flere hyggelige siddepladser. Den ene terrasse bliver ledsaget af blomsterbede med fine forårstegn, og i det hele taget er der velafstemt beplantning, som sikrer jer privatliv og afskærmet godt fra Lyngbyvejen og Bernstorffsvej. Ganske tæt på har I adgang til Mindelunden og Emdrup Sø, men I skal heller ikke langt på cyklen, hvis I vil til mere markante steder såsom Utterslev Mose og ikke mindst Svanemøllestranden. Afstanden til byen er lige i nærheden med cykelafstand til Østerbros mange fristelser. I henhold til det mere praktiske, er der under 650 meter til skole, daginstitution og indkøb. Husets beliggenhed på grunden gør, at vejen dårligt bemærkes og fra huset er der også nye termovinduer med lydisolering.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001110

Økonomi

Kontantpris9.495.000 kr.
Udbetaling475.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.014 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift54.206 kr.
Netto ekskl. ejerudgift43.948 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal189 m²
Grundareal831 m²
Kælderareal110 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager4
Byggeår1934
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport20 m²