Kontantpris

Tjek boliglån

3.100.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.056,-
Boligareal
202m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 30-X0000316

Vildkildevej 27, 2640 Hedehusene

Spændende villa i Hedehusene

Denne etplansvilla i Hedehusene breder sig over intet mindre end 185 m2, hvor i alt fem værelser byder sig til. Dertil følger ydermere lækre og lyse opholdsmiljøer samt en fredfyldt og afskærmet gårdhave til de rolige eftermiddage.

Læs mere om Vildkildevej 27
Mægler Jan Vallys. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Vildkildevej 27

Med en spændende udførelse er ejendommen også en mulighed for entreprenøren eller andre, der går med drømmen om liberalt erhverv, da her er erhvervstilladelse. Dette kommer eksempelvis til udtryk ved det tilstødende kontor med separat indgang.

Indenfor er der en veludført forbindelse mellem to stuer, køkken og alrum. En niveauforskydelse giver anledning til samvær på tværs af eftermiddagens aktiviteter. Pyramidestuen fanger uden tvivl jeres opmærksomhed, og her er et betagende lysindfald grundet de mange vinduespartier, hvoraf to ovenlysvinduer sætter prikken over i’et. Køkkenet har en stilbevidst indretning med glatte overflader, som toppes af en granitbordplade.

Af de fem værelser er det ene et gennemgangsværelse, så eksempelvis teenageren kan forkæles med et walk-in-closet eller en privat stue. Herunder har I også fornøjelsen af et særskilt forældreafsnit med soveværelse og eget badeværelse, hvor livsnyderne får spabad og gulvvarme. Foruden dette badeværelse følger endnu et badeværelse samt et bryggers.

Gårdhaven er helt suveræn fra morgen til aften. Solen har frit spil på fliserne det meste af dagen, så I kan være værter ved både brunch- og grillaftaler. Når familiens mindste vil lege i sommermånederne, kan de trække mod græsplænen bag huset. Endelig mangler blot carporten og garagen med fjernstyret port. Det ugenerede udemiljø forholder sig ganske roligt med flankerende træer og støjvæggen, så det bliver intet problem at nyde sol, sommer og varme, når vejret tillader det.

Kvarteret præges af flere børnefamilier, så børnene får hurtigt glæde af nye kammerater. I er desuden tæt på både stisystem, skole og offentlig transport.

Ring for mere information og en fremvisning.

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 23
Billede nummer 4
Billede nummer 14
Billede nummer 24

Plantegning

Alle plan (3x2)

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: