Kontantpris

Tjek boliglån

2.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.712,-
Boligareal
160m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000227

Nøddevænget 9, 4690 Haslev

Smuk murstensvilla med vidunderlig have, centralt i Dalby

Denne villa er indbegrebet af flot æstetik og moderne komfort med store, lyse rum, en lang række istandsættelser og en suveræn placering. Man får således samtidig en bynær og landlig beliggenhed med udsigt over marker og kort afstand til det meste.

Læs mere om Nøddevænget 9
Mægler Kenn Riel. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nøddevænget 9

Hjemmets hjerte er det betagende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Her hersker en luftig og indbydende atmosfære med loft til kip, synlige, hvidmalede bjælker og direkte udgang til terrassen. I hjørnet er der en træpilleovn, og på regnfulde efterårsdage er det helt fantastisk at sidde her med varm kakao og hjemmebagte småkager.

Køkkenet er fra Invita og passer perfekt ind i husets øvrige udtryk med hvide fyldningsskabe og granitbordplade hele vejen langs væggen, mens selve køkkenøen har en rustik træbordplade. Øen er genial til at samle familien på tværs af aktiviteter, og her kan hjemmekokken tilberede hofretter, mens gæsterne får et glas vin, eller børnene laver perleplader. Der er endvidere køleskab, ovn og opvaskemaskine fra Siemens.

Planløsningen er ideel med en tilbygning fra 2007, hvor der kan indrettes separat børneafdeling med to store værelser og et badeværelse. Det ene værelse har en superhyggelig alkove.

Forældreafdelingen består af et værelse og endnu et badeværelse. Begge badeværelser er tidssvarende indrettet med samme betonbordplader og ens klinker, hvilket blot understreger den gennemgående røde tråd.

Bryggerset har vaskemaskine fra Miele og tørretumbler fra Bosch - og ikke mindst egen indgang, så mudrede flyvedragter og våde regnjakker kan smides direkte til vask. Her er også gulvvarme, ligesom der er gulvvarme på begge badeværelser og i tilbygningen.

Som nævnt er listen af forbedringer lang, men man bør særligt bemærke, at der i 2017 kom ny MCZ træpilleovn inklusiv skorsten, mens 2016 bød på nyt trefagsvindue i stuen samt garderobeskab i gangen såvel som i bryggers. I 2011 optimerende man med nye tagplader i den oprindelige bygning.

Udenfor venter den dejligste have, hvor den store græsplæne inviterer til leg og boldspil. Der er bøgehæk rundt om det meste af haven, så man kan opholde sig ugeneret, og livet bliver ikke meget bedre, end når man sidder på den overdækkede terrasse med et glas kølig rosé, mens mørket langsomt sænker sig.

Ejendommen ligger i Dalby ved Haslev. Huset ligger for enden af en lukket vej, så omgivelserne er rolige. Byen har egen skole inden for omtrent en kilometer og gode indkøbsmuligheder. Ejendommen har nærmest direkte adgang via stisystemet til SuperBrugsen. Dalby har en selvstændig borgerforening med en masse kulturarrangementer m.m. og mange sports- og fritidsmuligheder så som håndbold, fodbold, gymnastik, som også findes inden for en kilometer. Som tidligere nævnt er der stisystem til byen, og så får man også nem adgang til motorvejsnettet mod København eller sydpå.

Velkommen til Nøddevænget 9

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 40
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 36
Billede nummer 41
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 42
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 38
Billede nummer 43
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 39

Interaktiv tur

Plantegninger

Stueplan 3D

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: