Kontantpris

Tjek boliglån

2.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.093,-
Boligareal
215m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000382

Heeringvej 38, 4690 Haslev

Landejendom med enestående beliggenhed

Som den måske nok bedst placerede ejendom finder I dette landsted på toppen af Dalby. Med en beliggenhed på bakken er der fri udsigt over byen og det bugtende marklandskab, et vue man ikke bliver træt af. I kan udleve drømmen om hestehold med bokse og fold allerede anlagt, og selve boligen giver jer formidable rammer for familielivet. Huset er renoveret med respekt for stedets sjæl, så I kan flytte direkte ind i de tre værelser, to badeværelser og luftige opholdsmiljøer. Hjemmet er tilmed godt isoleret med en lav varmeregning til følge, og næsten hele stueplanet beriges af gulvvarme. Velkommen til det charmerende bindingsværkshus Blæsenborg!

Mægler LokalBolig Køge ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Plads til nærvær

De to stuer adskilles af franske døre, og den ene har åben forbindelse til køkkenet. Således kan I overvære børnenes pyntning af lagkagen ved spisebordet, mens I selv lægger sidste hånd på grovbollerne. Gæsterne inviteres til fejring af mærkedage i den store stue, hvor I oplagt slutter af med hygge ved ildens skær fra pilleovnen. I sommerhalvåret kan I omvendt slå dørene op til terrasserne og inddrage det skønne udeareal i opholdsmiljøet.

Dejlige rammer for familien

I har chancen for at lave en separat forældreafdeling, da det ene værelse er placeret i stueplan, mens børnene kan få domæne på førstesalen. De kan tilmed deles om en stue heroppe. De to badeværelser er moderniseret i henholdsvis 2020 og cirka 2015, og de præsenterer sig begge i et moderne design. Således har I nydelige rammer at gøre jer klar i om morgenen, hvor I end ikke skal skynde på hinanden med to baderum.

Fantastiske ydre rammer

Ude vil I virkelig opleve den storslåede udsigt, som I kan betages af dagligt. Oplev afslappende sommerdage på terrassen, mens I betragter lette briser sætte de høje træers blade i bevægelse. Hestene går fredeligt og græsser på folden, der er anlagt som paddock paradise, inden de kan tages en tur med på ridebanen og endelig komme i bokse for natten. Ejendommen har tidligere været karetmagerværksted, og der er da også både carport og garage, hvor der kan rodes med biler eller jeres andre interesser.

Film

Plantegninger

Stueplan 3D

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 40
Billede nummer 45
Billede nummer 1
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 36
Billede nummer 46
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 42
Billede nummer 47
Billede nummer 8
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 38
Billede nummer 43
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 34

Interaktiv tur

Området

Heeringvej 38, 4690 Haslev

En sublim beliggenhed

Kort fortalt skal der ledes længe efter så herlig en ejendom med den mængde faciliteter og så fremragende en adresse. Når I bosætter jer her, får I det bedste fra to verdener, hvor I oplever en ugeneret ro og landidyllisk udsigt hjemme på bakken. I tillæg til dette har I busforbindelser, indkøb, skole og daginstitution inden for en radius af halvanden kilometer, så hverdagens puslespil går let op. Ydermere kan pendleren glæde sig over at have under ti minutter bag rattet til motorvejen, ligesom Rådhuspladsen i København nås på cirka tre kvarter.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: