Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.402,-
Boligareal
168m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information
Næste Åbent Hus er om 1 dag
26. jan 2020 fra 13.00-13.30

Villa, Sagsnr. 27-X0000138

Skarøvej 1, 4652 Hårlev

Skøn familievilla med plads til nærvær i Hårlev

Fuglene kvidrer lystigt, luften emmer af søde dufte, og ud fra køkkenvinduet kan I kigge på. at børnene leger ufortrødent i haven - oplevelsen her er blot en af mange, som denne utrolig velholdte og løbende istandsatte etplansvilla i Hårlev kan...

Læs mere om Skarøvej 1
Mægler Kenn Riel. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Skarøvej 1

give.

Det er ikke til at se ved førstekast, hvor optimal en planløsning, hjemmet kan tilbyde jer - det oplever I først ved at bo her. Dog starter det allerede positivt udefra med tanke på carporten og udhuset for slet ikke at tale om den sydvendte terrasse, som er omgivet af smukke blomster og grønne planter i bedet.

Indenfor bemærker I med det samme den indbydende atmosfære i hjemmet. Forestil jer, hvor herligt det vil være i weekenden at vågne i forældresoveværelset og kunne høre børnene se fjernsyn inde fra den tilstødende stue, hvis ikke de stadig er på de to resterende værelser i modsatte ende af huset. Måske I lige kan nå et bad på jeres eget badeværelse, så søvnen forlader kroppen.

Herefter er alle mand klar til morgenmad ved spisebordet i alrummet, som fyldes af aromaen fra friskbrygget kaffe og lune boller fra ovnen i det klassiske, U-formede køkken - er det sommer, kan I også åbne terrassedøren for at nyde en mild brise. Er der ingen planer for dagen, kan vasketøjet altid klares i bryggerset, eller måske mangler I at købe nogle nye håndklæder til det andet badeværelse - ellers er en hyggelig familiedag altid kærkommen.

Kronet på værket er det fantastiske område, som I bosætter jer i tæt på alt, hvad der er brug for i dagligdagen. Får I lyst til at tage en tur ind til Køge og udforske byen, har I heller ikke mere end 20 minutter i bil.

Velkommen til Skarøvej 1.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: