Kontantpris

Tjek boliglån

2.875.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.659,-
Boligareal
148m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-X0000122

Bobakken 4, 4652 Hårlev

Lækker, strømlinet villa fra 2012 i Hårlev

Velkommen på Bobakken 4 i Hårlev – her venter 148 veludnyttede kvadratmeter i en moderne villa opført i 2012. Jeres nye hjem er en del af et venligt nybyggerkvarter, der med sin gode beliggenhed og lækre boliger tiltrækker børnefamilier fra nær og...

Læs mere om Bobakken 4
Mægler Kenn Riel. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Bobakken 4

fjern.

De lune eftermiddage kan I nyde på terrassen, mens aftensmaden steger på grillen under halvtaget og med udsigt til den nemme have, der primært består af en græsplæne. Måske I har anlagt en urtehave, så sommersalaten kan smages til med frisk, hjemmedyrket persille.

Indenfor fremstår jeres nye hjem strømlinet, og fra terrassen kan I gå direkte ind i den lyse og indbydende stue, hvor loftet er ført til kip, og de høje, brede vinduer gavmildt lukker sollyset indenfor. Herfra folder alrummet sig ud, og tulipanerne på det lange spisebord bidrager til den hjemlige atmosfære i det hyggelige rum, hvor I kommer til at bruge mange vinteraftner med varm kakao og sjove brætspil. En halvmur adskiller alrummet fra køkkenet, og her er de hvide elementer matchet med smarte hårde hvidevarer fra Whirlpool.

Mod nord findes forældresoveværelset med walk-in-closet og badeværelse en suite. Her mødes I af en muret bruseniche, og et flot spejl med integreret lys pryder væggen. I den modsatte ende af hjemmet ligger de resterende tre værelser sammen med endnu et badeværelse i samme nutidige indretningsstil som det andet. Slutteligt gemmer boligen på et praktisk bryggers med skabsplads og vaskefaciliteter.

I får desuden en carport, så bilen altid kan holde i tørvejr, og et udhus til opbevaring.

Nærområdet er børnevenligt, og indenfor en radius af blot én kilometer finder I både skole og daginstitution, ligesom I har nem adgang til Hårlev Station, hvorfra der går tog til Køge. Mangler I æg eller smør, kan I handle ind i Fakta blot 800 meter fra hjemmet.

Velkommen til Bobakken 4

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: