Villa

Havevej 13

2970 Hørsholm
Boligareal166 m²
Grundareal925 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeC

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Hørsholm ApS

Smagfuldt renoveret familievilla

Højt på en rolig, hyggelig vej i hjertet af Hørsholm ligger denne smagfuldt renoverede villa på 166 m2, som er lige til at flytte ind i. Hele husets indre fremstår som nyt grundet renoveringen i 2019-2020, hvor der blev etableret gulvvarme i hele huset, lavet nye el- og VVS-installationer, skiftet vægge og lofter samt lavet nyt køkken, bryggers og badeværelser. Derudover er der også et lavt varmeforbrug grundet udskiftning af vinduer og efterisolering på loftet. Boligens planløsning er familievenlig, og interiøret følger en moderne, rød tråd. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Havevej 13, 2970, Hørsholm

Mere om boligen

Æstetik og lys

Stuens forløb er ganske enkelt fantastisk med store glaspartier, der sikrer en flot belysning i familiens naturlige samlingspunkt. Pejsen bidrager med stemning til stuen, og ønskes den omstillet til gaspejs, er den klar til dette. Ud mod køkkenet er der et New Yorker-vindue, og køkkenet har et stilrent udtryk, som bryggerset i forlængelse matcher.

De private baser

I soveafsnittet ligger der tre værelser og et badeværelse. Alle værelserne er udstyret med massive døre fra Swedoor og indbygningsskabe. Badeværelset er belagt med æstetiske kvalitetsklinker, og lyset er godt herinde med spots og østvendte vinduer. I modsatte ende af huset ligger det fjerde værelse og endnu et badeværelse i samme smukke design.

Dejlig baghave

Fra stuen og forældresoveværelset kan I åbne Velux-skydedørene ud til den overdækkede del af terrassen, som forlænger boligen ud mod haven. Her kan I placere havemøbler og loungemøblerne og sidde skærmet for vind og vejr. Terrassen fortsætter ud mod haven, hvor I kan følge solens bane dagen igennem. Haven nedenfor er skønt anlagt.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Stefan Skafdrup
KontaktStefan SkafdrupLokalBolig Hørsholm
24 78 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002152

Info

BoligtypeVilla
Boligareal166 m²
Grundareal925 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager1
Byggeår1967
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport33 m²
Billede af set fra haven fra Havevej 13, 2970, Hørsholm
Billede fra Havevej 13, 2970, Hørsholm
Billede fra Havevej 13, 2970, Hørsholm
Billede fra Havevej 13, 2970, Hørsholm
Billede af gang fra Havevej 13, 2970, Hørsholm
Billede af toilet fra Havevej 13, 2970, Hørsholm

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen