Villa

Breeltelund 7

2970 Hørsholm
Boligareal177 m²
Grundareal1.095 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeC

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Hørsholm ApS

Skøn, indflytningsklar villa på lukket stikvej

Denne skønne Lind og Risør-villa fra 1998 er perfekt til en moderne familie, der ønsker en rolig beliggenhed og trygge rammer for hverdagslivet. I får nemlig en funktionel planløsning samt en helt ugeneret have. Huset ligger på en af de største grunde i kvarteret, og fremstår i flot vedligeholdt stand. Der er separat børneafdeling og forældreafsnit samt et herligt lysindfald, fire værelser, et køkken-alrum og en stue samt to badeværelser. Der er også dobbelt carport og et skur. Boligen har lav varmeudgift takket være fjernvarmen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Breeltelund 7, 2970, Hørsholm

Mere om boligen

Hjemmets hjerterum

Der venter jer et indbydende køkken-alrum, som har et fantastisk lysindfald. Køkkenet er funktionelt og godt indrettet, så der er plads til alle remedier. Tæt ved placeres spisebordet, mens den hyggelige dagligstue med rum til komfortable møbler kan tilgås via de franske døre.

Ideel planløsning for familien

Forældreafsnittet har adgang til eget badeværelse med separat brus og ligger side om side med et andet værelse, I eventuelt kan anvende som hjemmekontor eller multirum. De to børneværelser er placeret i den helt anden ende af huset sammen med det andet badeværelse med hjørnekar og separat brus, hvilket sikrer jer alle privatliv.

En dejlig have

Nyd sommerens sol i jeres store have, som er perfekt til legende børn og udendørsaktiviteter, ligesom I også får gode og solrige terrasser. Der er både en fliseterrasse oppe ved huset, der orienterer sig mod sydøst, mens aftenterrassen kan tilgås via flisegangen bagerst i haven.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Stefan Skafdrup
KontaktStefan SkafdrupLokalBolig Hørsholm
24 78 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0001905

Info

BoligtypeVilla
Boligareal177 m²
Grundareal1.095 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager1
Byggeår1998
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport34 m²
Billede fra Breeltelund 7, 2970, Hørsholm
Billede fra Breeltelund 7, 2970, Hørsholm
Billede af stue fra Breeltelund 7, 2970, Hørsholm
Billede fra Breeltelund 7, 2970, Hørsholm
Billede fra Breeltelund 7, 2970, Hørsholm
Billede fra Breeltelund 7, 2970, Hørsholm

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen