Billede af boligen
Solgt

Dalsvinget 8

8270 HøjbjergSolgt på 42 dageLokalBolig Højbjerg ApS

Stor udsigtsvilla i Skåde

Nu er der godt bolignyt på Dalsvinget 8, hvor en rummelig villa på 280 etagemeter udbydes til salg. Inde som ude er der meget plads og mange muligheder for indretningen. Huset ligger højt placeret i området, hvilket giver udsigt over kvarteret og skoven. Sidstnævnte er der blot 750 meter til fra hoveddøren, og hverdagens behov finder I også i det nære miljø. Velkommen til Skåde. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg
Billede af kælder fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg

Mere om boligen

Masser af opholdsplads

Meget af stueplanet er udlagt til opholdsplads med henholdsvis et lyst spisekøkken og en stor stue. Stuen har foruden masser af kvadratmeter også pejs og to udgange til terrasser. Skydedørspartier kan således åbnes på vid gab og udviske grænsen mellem inde og ude.

Fire værelser, to badeværelser og en god underetage

I tillæg til fællesmiljøerne ligger den store præsentable entré/gang med et flot grønt marmorgulv. Gangen forbinder flere af rummene i stueetagen, der råder over fire velafstemte værelser. To af værelserne har direkte adgang til hjemmets ene badeværelse, mens badeværelse nummer to runder etagen af. Herefter går turen ned i underetagen. Denne kan udnyttes på mange måder, så alt fra aktivitetsrum til et enormt bryggers kan komme på tale.

Gårdmiljø og udsigtsterrasse

Grunden har en ideel størrelse på 832 kvm, der blandt meget andet er anlagt med et skønt og privat gårdmiljø, hvor solforholdene er supergode. Udsigtsterrassen skal bestemt også fremhæves, og den finder I på skrænten bag boligen. Resten af den kuperede grund består af en velanlagt forhave med stensætninger og spændende beplantninger.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Morten Pedersen
KontaktMorten PedersenLokalBolig Højbjerg
21 22 98 23

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 47-X0000415

Info

BoligtypeVilla
Boligareal190 m²
Grundareal832 m²
Kælderareal90 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1969
EnergimærkeF
Billede af udendørs fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg
Luftfoto fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg
Billede fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg
Billede af stue fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg
Billede af stue fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg
Billede fra Dalsvinget 8, 8270, Højbjerg

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen