Kontantpris

1.450.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.005,-
Boligareal
90m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-CL0120

Tinghusevej 13B, 3230 Græsted

Indflytningsklart rækkehus med lave varmeudgifter

Her har vi fornøjelsen af at udbyde dette flotte rækkehus i Mårum, der fremstår fuldstændig indflytningsklart, og som er ideelt til den lille børnefamilie, førstegangskøberne eller blot det ældre ægtepar.

Læs mere om Tinghusevej 13B

Mere om Tinghusevej 13B

Her udnytter en velovervejet planløsning pladsen til fulde og skaber en fin bolig med god plads og et skønt lysindfald. I møder et rødt murstensrækkehus med rødt tegltag og helt ny luft-til-vand-varmepumpe og nyere lavenergivinduer, der holder varmeudgifterne nede. Indenfor møder I en lys bolig, hvor store, åbne rum skaber en god atmosfære og en luftig fornemmelse. Især i stuen, der forener køkken, alrum og stue, er der god plads, og de hvidmalede lofter og vægge skaber sammen med de store vinduer et flot lyst rum. Køkkenet er funktionelt indrettet med to sider, og det er ligeledes enkelt og klassisk med hvide elementer og mørke bordplader.

Derudover byder boligen på et flisebadeværelse og tre rummelige værelser. Udenfor kan I glæde jer over den store have, der er nem at holde med både græsplæne og god plads til højbede. Haven indrammes af buske, og på den lille, vestvendte terrasse kan I nyde solen. Til huset hører desuden et vaskerum og et disponibelt rum, som der er adgang til udefra. Med adresse i Mårum bliver I omkranset af den idylliske natur, der ligger sig omkring landsbyen. I kan tage en løbetur i Harager Hegn, der ligger mindre end én kilometer fra adressen, eller gå smukke ture ved Kollerup Enghave. Lidt længere nede af vejen ligger Gribskov Naturbørnehave, og I kan cykle til skole. Samtidig er der gode busforbindelser og Mårum Station ligger lige i nærheden. Ring for en fremvisning!

Området

Lignende boliger