Villa, Sagsnr. 06-005457

Pårupvej 121, 3230 Græsted

Villa, Sagsnr. 06-005457

Pårupvej 121, 3230 Græsted

Kontantpris

2.398.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.303,-
Boligareal
198m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Flot, stor landejd. - naturskøn belig. flot udsigt

På en bakketop mellem Græsted og Gilleleje finder I denne flotte ejendom, der nu er klar til at byde nye ejere indenfor. Og hvilket syn, der vil møde jer i denne gennemførte og velindrettede bolig, der blandt andet tæller tre store værelser, to...

Læs mere om Pårupvej 121
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Vestergade 15

3200 Helsinge

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Vil du vide mere?

Mere om Pårupvej 121

... badeværelser og et skønt opholdsområde. Herudover kan I glæde jer over et isoleret værksted, et udhus med mange anvendelsesmuligheder samt en virkelig naturskøn beliggenhed.

Huset ligger omgivet af et idyllisk marklandskab, så langt øjet rækker, og på en klar dag er det endda muligt at se helt til toppen af Kullen i Sverige. Ønsker I at benytte offentlig transport, er Pårup Station cirka én kilometer væk, og derudover finder I daginstitution, skole og indkøbsmuligheder i Græsted cirka tre kilometer væk. Som endnu et plus har I cirka fem kilometer til Gilleleje Havn og midtby.

Den pæne ejendom er løbende renoveret og har blandt andet et nyere sortglaseret tegltag fra 2009. Endvidere er huset efterisoleret og facaden pudset op, og derudover får I et nyt minirensningsanlæg fra 2017 samt et nyere Baxi pillefyr med lavt varmeforbrug.

Hjertet af boligen er det dejlige opholdsområde, der består af en stue og et køkken-alrum. Her får I på linje med resten af boligen et flot plankegulv og en perlerække af vinduespartier med godt lysindfald. Køkkenet er indrettet med stilfulde, hvide elementer samt integrerede hårde hvidevarer, mens stuen giver jer en hyggelig brændeovn. I stueplan får I også en god entré, et badeværelse, et bryggers og et regulært værelse.

Endelig giver førstesalen jer en stor repos, et badeværelse samt to gode værelser, hvoraf det ene har udgang til en skøn hævet terrasse med fri udsigt ud over markerne.

Som prikken over i'et får I en fin og ugeneret gårdhave, isoleret garage/ værksted, carport samt et stort udhus, hvor I eksempelvis kan etablere en gildesal eller teenageafdeling.

Lyder denne landligt beliggende villa med en naturskøn beliggenhed som noget for jer? Så bestil en fremvisning af Pårupvej 121.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med