Kontantpris

Tjek boliglån

4.600.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.999,-
Boligareal
170m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000233

Gørløsegårdsvej 5, 3330 Gørløse

Moderne børnevenlig villa med jordvarmepumpe fra 2017 i Gørløse

Leder I efter en ny, nem og indflytningsklar bolig? Denne lækre, energivenlige kvalitetsvilla med jordvarmepumpe på 170 kvadratmeter står klar til jer i Gørløse. Ejendommen er opført af Milton Huse i 2017, og I kan se frem til et stort, lyst og højloftet opholdsrum samt fire skønne værelser, hvoraf det ene udgør en oplagt forældreafdeling sammen med eget badeværelse og walk-in-closet. Dertil kommer endnu et badeværelse og et praktisk bryggers. Bemærk ligeledes den meget flotte, store, elegant integrerede carport samt de lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Det er et børnevenligt kvarter med et hav af potentielle legekammerater på vejen, samt gå afstand til vuggestue/børnehave/folkeskole.

Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Dejlige udendørsomgivelser

Udendørs får I fornøjelsen af en flot anlagt have med træterrasse fra sommeren 2019. Det integrerede skur er blevet efterisoleret og har fået hvidmalet den indvendige vægbeklædning samt monteret spots, hvilket der ligeledes er gjort rundt om hele huset.

Det naturlige samlingspunkt

Det store, lækre opholdsmiljø er udstyret med akustikloft og 60 x 60 centimeter klinker, så det egner sig dermed til arrangementer med mange gæster. Hjemmets kok får fortrinlige betingelser i køkkenet, hvor remedierne finder plads i de mange skuffer, så bordpladen er fri til de kulinariske udfoldelser.

Lækre detaljer

Der er ikke sparet på bekvemmelighederne i det stilsikre hjem med gulvvarme overalt, Nilan-genveksanlæg, blødtvandsanlæg, HTH-inventar, væghængte toiletter fra Ifö Sign Art samt data- og TV-installation i alle opholdsrum. I stuen er der indbygget mulighed for større surround sound-anlæg med flere højttalerudtag og skjult kabelføring for et mere moderne udtryk. Tilmed er der trukket kabler til ladning af elbil.

Interaktiv tur

Området

Gørløsegårdsvej 5, 3330 Gørløse

En eftertragtet beliggenhed med fred og ro

I bosætter jer i en nyere, attraktiv udstykning, som både er homogen og eksklusiv. Her finder I rolige omgivelser med kig over markerne, så området er yderst børnevenligt og sikkert tilbagetrukket fra storbyens travlhed. Samtidig har I kort afstand til henholdsvis Frederikssund og Hillerød, mens størstedelen af hverdagens fornødenheder ligger inden for overskuelig afstand. Daginstitution, offentlig transport, indkøb skole og idrætshal nås til fods eller på cykel.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: