Villa, Sagsnr. 06-005464

Arent Hansens Vej 15, smidstrup, 3250 Gilleleje

Villa, Sagsnr. 06-005464

Arent Hansens Vej 15, smidstrup, 3250 Gilleleje

Kontantpris

2.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.574,-
Boligareal
258m2
Vær. inkl. stuer
14
Yderligere information

Stor villa på hele 258 m² !

Med 258 kvadratmeter har denne etplansvilla i Smidstrup plads til den helt store eller sammenbragte familie. Kvadratmeter prisen er KUN 8.130..

Læs mere om Arent Hansens Vej 15, smidstrup
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Vestergade 15

3200 Helsinge

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Vil du vide mere?

Mere om Arent Hansens Vej 15, smidstrup

! Boligen byder på flere sammenhængende opholdsrum, og da værelserne er fordelt rundt om i huset kan alle få lidt privatliv. Vi befinder os på toppen af Nordsjælland i Smidstrup, der blandt andet er kendt for sin fine badestrand. Huset fremstår med lysegrå facade, småsprossede vinduer og sort tag. Udover boligen hører der også et 48 kvadratmeter stort garageanlæg med elektrisk port med til ejendommen, og hele herligheden ligger på en 1.292 kvadratmeter stor grund. Boligens tre sammenhængende stuer, giver jer en god og rummelig ramme om samvær, hygge og aktiviteter. Den største af stuerne har pillebrændeovn samt udgang til en havestue på 28 kvadratmeter, der giver jer endnu mere plads at være på. Der er pæne elementer og klinkegulv i spisekøkkenet.
Et funktionelt og hyggeligt rum, der hurtigt vil blive omdrejningspunktet i hverdagen. Der er i alt fem soveværelser i boligen af forskellig størrelse og indretning. Et har et stort walk-in-closet, et andet har adgang til eget toilet og et tredje har udgang til terrassen. De ligger dog alle ganske nær ved de to store badeværelser i boligen. Endelig har boligen også et bryggers. Huset er trelænget, og midt i U'et er der ganske fornuftigt anlagt en fliseterrasse. Den ligger mod sydvest, så I her både får læ og sol det meste af dagen. Haven er helt aflukket og omkranser huset til tre sider. Den er enkelt anlagt med stor græsplæne og kun enkelte bede. På den anden side af huset er der en god, bred indkørsel. En bolig med plads, der giver jer friheden til at indrette jer, som I har lyst til. Ring og bestil en fremvisning i dag

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med