Kontantpris

7.250.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.603,-
Boligareal
140m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-300778

Tinglevvej 14, 2820 Gentofte

Prisvindende arkitekttegnet villa tæt på Ermelunden på lukket vej

Ejendommen ligger naturskønt for enden af blind, rolig og børnevenlig vej i gåafstand til indkøb, station, bus, daginstitutioner og skole.

Læs mere om Tinglevvej 14

LokalBolig Gentofte ApS

Gentoftegade 34

2820 Gentofte

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3890 8448

Mere om Tinglevvej 14


Villaen indeholder stor stue med udgang til haven, spisekøkken, soveværelse, fire børneværelser, tre badeværelser og stor forstue. Ideel for et blomstrende famlieliv. Der er god plads til evt. hjemmekontor og overnattende gæster. Huset har en nem have og en dejlig udsigt.

Boligen kort fortalt:
· For enden af lukket vej
· Velholdt og meget lyst hus med flot tilstandsrapport
· Arkitekt Gunnar Krohns eget hus
· Optimal rumfordeling
· Super kælder med højt til loftet
· Flot anlagt syd- vestvendt og solrig have i rolige omgivelser
· Energivenligt hus med nye energivinduer og solcelleanlæg

Funkisvillaen er fra 1950 og er præmieret af Gentofte Kommune i 1953. Huset præges stadig af flere originale detaljer, som blot bidrager til husets autentiske og charmerende atmosfære. Træespalieret på ydermuren er tilkommet senere. Det kan lige løftes af, hvis man ønsker at huset står med den hvidpudsede facade alene. Huset er opført med et væld af brede glaspartier, som lader lyset strømme ind og giver fornemmelse af, at inde- og uderum smelter sammen.

I stueplanen finder du den store og indbydende stue med udgang til haven og en svanemærket brændeovn, som spreder både varme og hygge på køligere aftener.

Rummet er desuden meget indretningsvenligt med plads til en sofasektion i den ene ende, mens spisebordet kan placeres tættest på køkkenets indgang.

Køkkenet er holdt i lette farver og har alt, hvad I har behov for. I finder hele tre badeværelser, hvoraf det ene har et badekar samt fem gode værelser - de fleste med faste skabe. Desuden stor møblerbar forstue.

Nede i den tørre, højtliggende kælder med separat indgang er der endnu et mindre køkken med masser af ekstra opbevaringsplads bag skabslågerne. Eksempelvis til husets teenagere.

Udenfor venter den skønne have med flere rhododendronbede, blomstrende buske med bunddække, en græsplæne med robotplæneklipper, 2 terrasseområder mod henholdsvis syd og vest samt et rum til legeplads eller højbede. Der er carport og et stort brændeskur. Fra haven kan I gå direkte af Skovmosestien til Jægersborg Hegn på 2 minutter og til Hundesømosen med dens dejlige legeplads på 5 minutter. Ønsker I en større naturoplevelse er Dyrehaven og Øresund indenfor kort afstand.
Ønsker I byliv er der 1,5 km. til Lyngby Hovedgades handesstrøg og 2 km. til Gentoftegade. København nås nemt med tog, bil og cykel.

Vil I vide mere? Ring og bestil en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger