Kontantpris

10.500.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.302,-
Boligareal
196m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-300772

Sponnecksvej 4, 2820 Gentofte

Smuk, klassisk villa med flot udsigt i Gentofte

På en af de mest attraktive veje i Gentofte dukker denne udsøgte villa op med tre etager og en højtloftet kælder. Beliggenheden er en af de bedste i området med en betagende udsigt til Øresund og Sverige på klare dage.

Læs mere om Sponnecksvej 4

LokalBolig Gentofte ApS

Gentoftegade 34

2820 Gentofte

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3890 8448

Mere om Sponnecksvej 4

Huset er udsmykket med herskabelige finesser og har kvalitetsbevidst interiør samt en unik 2. sal med et imponerende vue.

Boligen kort fortalt
· Smukt og klassisk hus med mange bevarede detaljer
· Dejlig, solrig grund tæt på Gentoftegade
· Kun fire ejere i husets tid
· Nyere køkken og moderne badeværelse
· Flot tilstandsrapport

Den rødstensmurede villa fra 1914 er meget velholdt og udmønter sig med et gedigent, originalt udtryk. Eksempelvis er her en fin, buet karnap med kobbertag, og gennem de mange vinduespartier strømmer et sublimt lysindfald. Tilknyttet ejendommen er en dobbelt carport med indbygget skur.

I stueplan fremstår de to stuer en suite nydelige med et elegant gulv, stuklofter, rosetter og dekorative radiatorskjulere. Den ene stue er sågar i åben forbindelse med en lækker havestue med ovenlysvinduer og brændeovn. Måltiderne tilberedes i det pæne, tosidede, lyse køkken med fyldningsfronter, som komplementeres af mørkere bordplader og moderne hvidevarer.

Etagen fuldendes af en ny, højloftet glasudestue med foldedøre til terrassen.

På første sal møder I to skønne værelser, der deles om et indbydende badeværelse med bruseniche. Via mindre rum bevæger I jer op på øverste etage. Her åbenbarer en panoramastue sig med fritlagte loftbjælker, loft til kip og udgang til vestvendt altan. Afslutningsvis gemmer den gode kælder på tre disponible rum, et badeværelse med badekar og et gæstetoilet.

I flytter til et roligt område med gåafstand til alt. I finder velassorterede specialbutikker, indkøbsmuligheder på Gentoftegade samt grønne områder som Bernstorffsparken og Gentofte Sø. Endvidere er I tæt på pasningstilbud, Gentofte Skole, idrætsfaciliteter og Aurehøj Gymnasium.

Skal denne smukke, klassiske villa være jeres næste hjem, så kontakt os for en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger