Kontantpris

Tjek boliglån

7.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
9.971,-
Boligareal
260m2
Vær. inkl. stuer
9
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-X0000126

Skovmosevej 32, 2820 Gentofte

Rummelig familievilla med skøn have

Meget veldisponeret villa med store lyse rum og god plads til børnefamilien eller to generationer. Beliggenheden er perfekt for enden af en blind vej på en af de mest attraktive og hyggelige villaveje i dette børnevenlige kvarter.

Læs mere om Skovmosevej 32
Mægler Jan Vinggaard. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Skovmosevej 32

Grunden på 1334 m2 har direkte adgang til skov og grønne områder. Dertil sikrer beliggenheden jer en optimal kombination mellem hverdagsfaciliteter og rekreative områder.

Boligen kort fortalt:
• Stor og rummelig familievilla med nyt tag fra 2012
• Seks gode soveværelser
• To store stuer
• Skøn solrig have
• I alt 260 m2 bolig samt 105 m2 udnyttet tagetage
• 136 m2 højloftet underetage
• Mange flotte detaljer

Herlighederne starter med en møblerbar hall, to stuer som begge beriges af et behageligt lysindfald. Opholdsstuen har ydermere en pejs, mens spisestuen har terrassedør, og samlet set udgør stuerne et anseeligt opholdsmiljø med rum til spisesektion såvel som sofahjørne. Fortsæt ud i det funktionelle køkken, hvor der er masser af skabs- og arbejdsplads samt en separat kogezone med en elegant bordplade.

Stueplanet har endvidere et kontor/bibliotek (som kan anvendes til soveværelse) samt et sove-/gæsteværelse med direkte adgang til badeværelse med gæstetoilet. Dette giver en mulighed for at have eget forældreafsnit, da den resterende soveafdeling befinder sig på førstesalen.
Heroppe ligger hele fire værelser, hvoraf to har udgang til den indbydende, sydøstvendte altan. Det ene værelse har brændeovn. Ydermere er der et badeværelse med kar samt endnu et køkken, hvorfor I kan bo flere familier sammen.

På andensalen åbenbarer sig endnu et værelse i den udnyttede tagetage (Ikke godkendt til beboelse), der er oplagt til kontor, legerum eller atelier.

I den tørre højloftede underetage venter jer det tredje badeværelse, et viktualierum, vaske-/tørrekælder og tre store disponible rum.

Glæd jer til at træde ud i den tiltalende have, som er velanlagt med alsidig beplantning, en fin græsplæne og terrassemiljø. Desuden råder I over en garage på 16 m2 samt stor carport med plads til 3 biler og et lukket redskabsskur. På havesiden er der endnu et lukket redskabsskur samt et cykelskur.

Området er naturskønt med grønne arealer lige i nærheden (Der er privat adgang direkte ud i Ermelunden), ligesom der heller ikke er langt til Dyrehaven eller Hundesømosen. Skole, daginstitution, indkøb og S-tog ligger kun en cykeltur væk.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: