Billede af boligen
Solgt

Gentoftegade 75

2820 GentofteSolgt på 19 dageLokalBolig Gentofte ApS

Smuk patriciervilla nær Gentofte Sø

Med gåafstand til Gentoftegades hyggelige handelsstrøg, Gentofte Sø, skole, gymnasium og offentlig transport ligger denne smukke villa virkelig dejligt. I 2018 blev huset gennemgribende renoveret med sans for ejendommens arkitektur og sjæl, så I får et yderst charmerende hjem præget af lækker og moderne komfort. Der er blandt andet opsat Multiform-køkken i de bedste materialer, og der er lagt sildebensparket i eg med gulvvarme under. Glæd jer til at se fem værelser, et badeværelse, to gæstetoiletter og et bryggers foruden det åbne opholdsmiljø. Hertil kommer en solrig og privat have. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Gentoftegade 75, 2820, Gentofte
Billede af 1. sal fra Gentoftegade 75, 2820, Gentofte
Billede af nederste plan fra Gentoftegade 75, 2820, Gentofte
Billede af alternativ stueplan fra Gentoftegade 75, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Lyst og åbent

Det smukke egetræsparketgulv strækker sig uafbrudt i hele opholdsmiljøet, hvor køkkenet og stuen er udført i forening. Multiform-køkkenet er spækket med kvalitet, og de flotte elementer ledsages blandt andet af en Gaggenau kogetop med kogesensor samt hvidevarer fra Siemens. Videre indrettes langbordet og sofamøblerne, og det herlige lysindfald løfter stemningen yderligere.

God indretning

Med ét værelse i stueplan og fire på første sal får I god plads at fordele jer på. Alle værelser fremstår i fine, regulære størrelser, og fra det ene på øverste etage har I adgang til en altan. Heroppe mærker I gulvvarmen på gæstetoilettet samt på badeværelset, som er udstyret med bruseafsnit og to håndvaske.

Solrig have

Med udgang fra både køkken og stue bliver det let at tage den skønne have i brug. Der er en overdækket og en åben terrasse, så I kan finde sol og skygge dagen lang. Hertil er haven fuldstændig privat og lukket, og udearealet præges af let beplantning og yndige bede, så det er nemt at holde.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001164

Info

BoligtypeVilla
Boligareal144 m²
Grundareal380 m²
Kælderareal22 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager3
Byggeår1900
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport16 m²
Overdækning7 m²
Overdækning9 m²
Halvtag3 m²