Billede af boligen

Garderhøjvej 16

2820 GentofteEksklusiv Murermestervilla med enestående Haveoase

Træd ind i historien og oplev en sjælden perle i et fantastisk område i Jægersborg – en murermestervilla, der har været i familien i over 40 år og nu venter på at overdrage et hus, der er vedligeholdt, og hvor alle de originale og charmerende detaljer gennem alle årene har fået 100% kærlighed. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Garderhøjvej 16, 2820, Gentofte
Billede af 1. sal fra Garderhøjvej 16, 2820, Gentofte
Billede af kælder fra Garderhøjvej 16, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Massere af Charme

Denne eksklusive bolig omgives af en imponerende parklignende have, hvor hvert hjørne er en invitation til nydelse, afslapning og udendørs fornøjelse. Indendørs finder I ikke blot fire luksuriøse værelser, men også 3 stuer en-suite med storslåede loftshøjder og et køkken, der forener funktionalitet med tidløs elegance. Den høje kælder med egen indgang- indeholder to alsidige rum og et ekstra badeværelse med gulvvarme- og tilbyder ekstra fleksibilitet og plads til at udfolde jeres drømme. Gåafstand til Ermelunden / Dyrehaven, og Garderhøjfortet sætter naturens skønhed inden for rækkevidde. Nøglepunkter i boligen inkluderer: • Gennemtænkt planlægning for luksuriøs komfort • Herskabelige detaljer, herunder stuk og naturligt lys, der fylder rummene • En fortryllende haveoase, der løfter livskvaliteten

Træd ind i stueetagen og oplev en fantastisk atmosfære i de tre sammenhængende stuer, hvor herskabelige detaljer som stuk og strålende lysindfald gennem de sprossede vinduer skaber en unik stemning. Det tidløse køkken med hvide elementer fuldender stueetagen med stil og funktionalitet og et vidunderligt kig til haven. Desuden er der et gæstetoilet. På første sal venter fire rummelige værelser og et stilfuldt badeværelse med separat bruseniche – den ideelle soveafdeling for hele familien. I kælderen åbner to alsidige rum op for ekstra plads og kreativ udfoldelse, mens badeværelset med skakternet gulv og separat bruseniche tilbyder yderligere bekvemmelighed. Kælderen er høj og indeholder også en muret vinreol.

Udendørslivet når nye højder i den eventyrlige have, der er idyllisk med flere rum, æbletræer, vandkunst og et blomsterhav. Et sted hvor børnene kan udforske sig og I kan nyde øjeblikke af ro på den hyggelige, overdækkede terrasse. Denne eksklusive villa ligger på en fredelig villavej i et lækkert kvarter, omgivet af venlige naboer og naturskønne områder som Ermelunden og Dyrehaven. Lokale skoler, daginstitutioner og Jægersborg Station er blot en kort afstand væk, og indkøb er bekvemt tilgængelige. Dette er ikke blot en bolig: Det repræsenterer en unik og tidløs perle af konformt og elegance. Velkommen til et hjem med karakter!

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001114

Økonomi

Kontantpris11.995.000 kr.
Udbetaling600.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.970 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift68.564 kr.
Netto ekskl. ejerudgift55.592 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal180 m²
Grundareal1.139 m²
Kælderareal96 m²
Værelser inkl. stuer8
Etager3
Byggeår1931
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport47 m²
Udhus13 m²