Kontantpris

6.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.813,-
Boligareal
138m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-X0000063

Fuglegårdsvej 28, 2820 Gentofte

Velholdt og veludnyttet villa tæt på Gentofte Sø

Med en fordelagtig placering på Fuglegårdsvej 28 i Vangede får I her en velholdt villa i tre etager med et boligareal på 138 m2 samt en anvendelig kælder på 69 m2.

Læs mere om Fuglegårdsvej 28

LokalBolig Gentofte ApS

Gentoftegade 34

2820 Gentofte

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3890 8448

Mere om Fuglegårdsvej 28

I kan se frem til lyse og indbydende indendørsrammer samt en skøn beliggenhed lige ved Gentofte Sø.

Boligen kort fortalt:
· Velholdt og lyst hjem med stort set fejlfri tilstandsrapport
· Tre indretningsvenlige værelser og stort badeværelse
· God, tør og højloftet kælder
· Skøn, solrig grund med garage
· Central beliggenhed meget tæt på Gentofte Sø

Murstensejendommen fra 1942 præsenterer sig i flot, strømlinet stil med pudset facade og vinduesskodder, og der er tilmed en garage, hvor I kan parkere bilen. Stueplanet udgøres af et funktionelt, U-formet køkken med opbevaring i både under- og overskabe samt gængse hårde hvidevarer. To hyggelige stuer en suite med herskabelige detaljer fuldender etagen, inden turen fortsætter til førstesalen, som gemmer på tre indretningsvenlige værelser. Disse deles om et rummeligt badeværelse med badekar.

Afslutningsvis er der anvendelige bonuskvadratmeter at finde i den tørre og højloftede kælder, som har en separat indgang og består af fire disponible rum, et praktisk bryggers med bade- og vaskefaciliteter samt et fyrrum.

Udendørs får I fornøjelsen af en skøn, solrig grund, hvor haven er anlagt med en nydelig græsplæne og pæne bede. Fliseterrassen tilgås direkte fra spisestuen, og den rummer let både havemøbler og grill.

Den centrale beliggenhed giver jer gåafstand til alt, hvad I får brug for i hverdagen. Indenfor en radius af blot én kilometer ligger der således både skole, daginstitution, idrætsfaciliteter, S-togsstation samt supermarked, og der er kun et lille stykke længere til motorvejstilkørslen.

Kan I se jer selv flytte ind her? Kontakt os i dag for en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger