Kontantpris

Tjek boliglån

6.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.704,-
Boligareal
160m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-X0000070

Fuglegårdsvænget 75, 2820 Gentofte

Velholdt villa med ekstremt lave ejerudgifter på central beliggenhed

Med en skøn beliggenhed på en rolig vej midt i Vangede. bliver I mødt af denne yderst velholdte byvilla. Her får I 223 etagemeter, som fordeler sig fra den fantastiske, højloftede kælder til 1. sal.

Læs mere om Fuglegårdsvænget 75

Mere om Fuglegårdsvænget 75

Ydermere kommer den udnyttede anden sal, som er udover de 223 etagemter. Boligen skaber således ideelle rammer om børnefamiliens hverdag, og I kan tilmed nyde sommeren i haven, på den store terrasse udfra køkken/alrummet eller på førstesalens tagterrasse.

Boligen kort fortalt:
· Velholdt villa med tør kælder - grundet høj beliggenhed
· Lyst hus med ekstremt lave ejerudgifter
· Central beliggenhed nær grønne områder, indkøb og S-tog
· Skøn tagterrasse på første sal
· To store og pæne badeværelser
· Meget lave ejerudgifter
· Godt naboskab
· Meget hus for pengene

Murstensejendommen er opført i 1936 og præsenterer sig med et rødt tegltag og hvide vinduesrammer. I kan se frem til flotte rapporter og ekstremt lave ejerudgifter, og indenfor er de pragtfulde lysindfald og nydelige gulve toneangivende og medskabende til et indbydende hjem.

I stueplan finder I herlige opholdsmiljøer, som virkelig danner optimale betingelser for det sociale samvær. Den herskabelige stue med stuk og sprossede vinduer byder på en brændeovn, og gennem en bred døråbning smelter stuen sammen med det rummelige køkken-alrum, der har direkte udgang til terrassen via to sæt dobbeltdøre. Stuen åbner yderligere op til en udestue, og et gæstetoilet afrunder etagen.

På første sal finder I et lækkert badeværelse og to værelser, hvoraf det ene giver adgang til den solrige tagterrasse. Øverst oppe er der endnu et værelse på anden sal, og den anvendelige kælder rummer et badeværelse og tre disponible rum, hvoraf to er sammenhængende.

Udenfor er der en overskuelig og sydvendt have, og I kan glæde jer over en god beliggenhed med gåafstand til Vangede Station, Gentofte Sø og Busses Skole.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger