Kontantpris

Tjek boliglån

6.250.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.582,-
Boligareal
137m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-X0000133

Ermelundsvej 16, 2820 Gentofte

Attraktiv og velbeliggende etplansvilla i Gentofte

I får nu muligheden for at blive de heldige ejere af denne stilrene, moderne etplansvilla på Ermelundsvej 16 i Gentofte, som er lige til at flytte ind i.

Læs mere om Ermelundsvej 16
Mægler Kristian Falk Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Ermelundsvej 16

Med denne adresse befinder I jer i et eftertragtet område med en central beliggenhed, og er samtidig omgivet af naturskønne områder, hvor I blandt andet er i gåafstand til Gentoftegades mange indkøbsmuligheder samt Gentofte Sø, Bernstorffsparken, Hundesømosen og sidst men ikke mindst Ermelunden.

Boligen kort fortalt:
· Flot, lys og indflytningsklar et-plansvilla
· Nyere sprossevinduer mod vejen
· Stort redskabsskur
· Indkørsel med plads til 2 biler
· Smuk have med solrig terrasse
· Kort afstand til grønne områder samt institutioner og skoler

Den 178 kvadratmeter villa præsenterer sig nydeligt med en hvidpudset facade, sprossede vinduer og med privat have omfavnet af høje hække og hegn. Boligen fremstår indflytningsklar og kan desuden prale af en god energimærkning, lave ejerudgifter og flotte rapporter.

Det moderne, nordiske udtryk føres igennem hele villaen, som byder på en velovervejet planløsning, der bærer præg af regulære og lyse rum. Boligens hjerte, køkken-alrum og stue i åben forbindelse, skaber et fremragende opholdsmiljø med masser af naturligt lys. Køkkenet er lækkert indrettet med halvø, lyse, grebsfrie elementer og ovn i ergonomisk højde, der sikrer behagelige arbejdsforhold. Stuen vender mod sydvest og har udgang til terrasse og have i begge ender, hvor vinduespartier lader lyset strømme ind.

Fra entreen finder I desuden tre soveværelser og et badeværelse. Ad gangen føres I videre til et fjerde værelse, der ligger i forbindelse med husets andet flotte badeværelse indrettet med væghængt toilet og små, sandfarvede fliser på gulvet, som matcher det murrede badekar. Fra badeværelset er der udgang til bryggerset, som er indrettet med lyse elementer med indbyggede skabe og vaskefaciliteter. Denne del af huset med værelse, badeværelse og bryggers er en tilbygning, hvor en del af denne er registreret som udhus.

Den solrige have byder på græsplane, skønne buske og en sydøstvendt fliseterrasse med plads til havemøblerne samt en træterrasse mod vest.

Med denne placering får I offentlige transportmuligheder tæt ved, hvor der er mindre end 150 meter til nærmeste busstoppested og hvor Gentofte Station ligger indenfor ti minutters gang. For familien ligger skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder tæt ved.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: