Kontantpris

7.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.740,-
Boligareal
154m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-X0000040

Bregnevej 35, 2820 Gentofte

Flot villa med suveræn beliggenhed i Gentofte

Tæt på Gentoftegade og det summende byliv ligger denne istandsatte villa på en rolig vej i et attraktivt kvarter. Her er alt, hvad børnefamilien drømmer om i form af indkøb, skole, daginstitution og skønne, grønne områder indenfor en bekvemmelig...

Læs mere om Bregnevej 35

LokalBolig Gentofte ApS

Gentoftegade 34

2820 Gentofte

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3890 8448

Mere om Bregnevej 35

...

kilometer. Velkommen på Bregnevej 35!

Boligen kort fortalt:
· Indflytningsklar villa midt i Gentofte
· Lækkert køkken-alrum med smukke elementer
· Gennemgående Dinesen-gulve
· Mulighed for at etablere et fjerde værelse
· To toiletter og et praktisk bryggers
· Lave ejerudgifter
· Tæt på alt - eksempelvis Gentofte Sø

Ejendommen er opført i 1901 og er siden blevet sat flot i stand både ude og inde. En lys og indbydende entré byder velkommen med imponerende plankegulve fra Dinesen, som er gennemgående i hele stueetagen, mens en fin skabsløsning gemmer på indbyggede skabe og et gæstetoilet.

Det dejlige køkken-alrum er indrettet med hvide elementer og en massiv bordplade i børstet stål for at skabe et elegant udtryk. Alrummet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor en brændeovn tilfører både stemning og varme til middagsselskaber og hyggestunder i sofakrogen.

I stueplan finder man desuden det store badeværelse med bruseniche, et værelse samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.

Førstesalen byder på to reelle værelser, ét med hems og ét med udgang til terrassen. I begge rum er loftet ført til kip og afslører flotte loftsbjælker, og de indbyggede skabe sørger ligeledes for god opbevaringsplads.

Viser vejret sig fra sin gode side er det oplagt at trække ud i den læfyldte have med små bede, hvor man kan sidde i skyggen af de smukke træer. Derudover har man den smukke forhave, der prydes af roser, som blomstrer helt fra maj til oktober.
Trænger man til en spadseretur ligger Gentofte Sø kun fem minutter væk på gåben. Det skønne, lyse hus byder på smukke istandsættelser og lækre detaljer – og så er det lige til at flytte ind i.

Skal denne flotte villa på en perfekt beliggenhed i Gentofte være jeres, så kontakt os for en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger