Kontantpris

9.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.709,-
Boligareal
181m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-300764

Begoniavej 20, 2820 Gentofte

Totalistandsat murermestervilla i Gentofte

Smuk rødstens villa fra 1925 med arkitektur fra perioden med Bedre Byggestil i flot stand, der kan blive jeres næste hjem. Ejendommen har en attraktiv beliggenhed på rolig vej i Gentofte og dog tæt på byen, hvor der er cykel- og gåafstand til alt...

Læs mere om Begoniavej 20

Mere om Begoniavej 20

...

hvad der er brug for i hverdagen. Tæt på privat- og kommuneskole, pasningstilbud, indkøbsmuligheder og tre S-togs stationer, alt inden for 1,5 km.

Boligen kort fortalt:
· Super rummeligt hus med plads til den store familie
· Total istandsat og smuk murermestervilla med nyt tag og energivinduer og opgraderet isolering
· Nye VVS- og elinstallationer samt ny fjernvarme
· Flot og isoleret kælder
· Solrig og ugeneret have
· God beliggenhed på rolig vej
· Uden væsentlige mangler og med energistatus C

Villaen breder sig over 4 etager, og er på i alt 243 flot istandsatte etagemeter. Entréen fører til et gæstetoilet, et dejligt lyst værelse, der f.eks. kan anvendes til kontor/ TV-rum e.l. Fra entréen kommer man videre til kælder og første sal samt føres ind til husets køkken-alrum. Køkken/alrummet er ejendommens centrale rum, der udfolder sig på et areal, som oprindeligt har udgjort to stuer, nemlig spise- og opholdsstue. Ud over det store og veludstyrede køkken med alt i hårde hvidevarer er der rigeligt plads til et stort spisebord såvel som en hyggekrog.

Rummet er gennemlyst fra tre sider, og der er udgang til en dejlig stor vestvendt træterrasse i niveau. Fra spisestuen fører et par trin ned til en velproportioneret opholdstue med børnevenlig gulvvarme.
Alle gulve i stueetagen har sildebensparket, bortset fra toilettet som har travertin-marmor.

På første sal er der tre værelser, alle af god størrelse, samt et skabsrum. Gulvene på første sal er fyrretræsplankegulve, bortset for badeværelset som har travertin-marmor på gulvet. Badeværelset er som de øvrige badeværelser udstyret med bidet-toilet med hængeskål og Grohe-armaturer.
Via en trappe fra gang på 1. sal når man anden sal, der rummer er stort lyst og disponibelt rum.
Kælderen er gennemrenoveret som den øvrige ejendom og indeholder et badeværelse med bruseniche og badekar, indrettet som de øvrige badeværelser, samt tre disponible rum. Det ene med vaskemaskine og tørretumbler samt vask. Der er klinker på gulvene.

Huset ligger på en grund med en lukket have, hvor man kan nyde havens muligheder eller børnenes leg fra to forskudte træterrasser.

Book en fremvisning allerede i dag!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger