Billede af boligen
Solgt

Anemonevej 45

2820 GentofteSolgt på 43 dageLokalBolig Gentofte ApS

Murermestervilla i særklasse i Blomstervejskvarteret

I hjertet af det skønne Blomstervejskvarter ligger en ligeså skøn murermestervilla, hvor moderne, æstetiske løsninger udspiller sig side om side med klassiske og velbevarede detaljer. Fordelt over tre etager får I et køkken-alrum i forbindelse med to stuer samt tre værelser, to badeværelser og to disponible rum. Hertil kommer dejlige terrasser og en solrig have. Vinduerne er i kernetræ og meget velholdte og med forsatsvinduer. Mere om boligen...

Plantegning

Kælder

Billede af kælder fra Anemonevej 45, 2820, Gentofte
Billede af 1. sal fra Anemonevej 45, 2820, Gentofte
Billede af stueplan fra Anemonevej 45, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Det smukke opholdsmiljø

Opholdsmiljøet i stueplan er lyst og indbydende. Køkken-alrummet er placeret i midten med et køkken med lyse fronter og flotte bordplader, hvor øen afskærmer til spiseafsnittet. På hver side af alrummet er der forbindelse til en stue, hvor I kan indrette en tv-stue, et bibliotek med kontor, eller noget helt tredje. Brændeovnen bidrager yderligere til den dejlige stemning.

De øvrige rum

Førstesalen er allokeret til tre gode værelser samt et badeværelse med bruseniche. Hertil byder kælderen ind med et stort badeværelse med bruseniche og plads til vaskefaciliteter. Nederste etage råder også over to fine, disponible rum.

Solrigt uderum

Der er to terrasser med sol fra henholdsvis sydøst og sydvest, så I kan nyde det pragtfulde vejr hele dagen. Den ene er en stor fliseterrasse, mens den anden er en hyggelig, hævet træterrasse mod udsyn over haven. Netop haven er lukket med hæk og prydes af opvoksede træer og let beplantning.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001144

Info

BoligtypeVilla
Boligareal156 m²
Grundareal732 m²
Kælderareal62 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager3
Byggeår1921
EnergimærkeC

Andre bygninger

Skur7 m²