Kontantpris

Tjek boliglån

10.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.547,-
Boligareal
220m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 23-X0000101

Anemonevej 12A, 2820 Gentofte

Måske Gentofte's bedste villa - unik, charmerende og gennemført

Nu har I muligheden for at erhverve jer en helt unik og meget æstetisk smuk villa i Gentofte, hvor alt er toprenoveret. Ejendommen fra 1916 er et af de flotteste og største huse i området, og indenfor venter jer en velindrettet planløsning, som...

Læs mere om Anemonevej 12A
Mægler Anders Lind Johansen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Anemonevej 12A

breder sig fra kælder til første sal, mens udearealet sørger for en privat og stor, sydvendt have.

Boligen kort fortalt:
· Enestående bolig, istandsat fra A-Z i de absolut bedste materialer
· Pletfri tilstandsrapport og energimærke B!
· En af områdets største haver med 2 private terrasser
· Super beliggenhed i Gentofte - lige ved Gentofte Sø og Gentoftegade
· Optimal rumfordeling - her er plads til den store familie
· Højloftet og super brugbar underetage

Det er værd at fremhæve, at huset stort set fremstår som et helt nyt, og prydes af et sortglaseret tegltag, nye palævinduer, nymalet facade samt zinktag på havestue, kviste og de to garager. Som en bonus er der lagt dræn rundt om huset, og huset har energimærke B.
Stueplanet indeholder et lyst og imponerende opholdsmiljø, der består af et køkken-alrum og to stuer og en havestue i åben forbindelse. Hjemmekokken får fornøjelsen af et Alno-køkken med ridsefri lakering og hvidevarer fra eksklusive Gaggenau, mens alrummet sørger for godt med plads til mange gæster. Etagen rummer i alt tre stuer, som kan indrettes efter behov, samt et gæstetoilet. Førstesalen består af et badeværelse og tre rigtig fine værelser, hvoraf det ene har eget walk-in-closet, det andet indbygget skabe og to af værelserne har udgang til henholdsvis altan og balkon, samt mulighed for opdeling til yderligere værelse . Nederst i den anvendelige kælder er der et badeværelse, et bryggers og to disponible rum - det ene med indbygget skab.

I kan glæde jer til at træde ud i den herlige have med en kæmpe terrasse i to niveauer, hvor I kan nyde solen fra morgen til aften. Foran huset findes et utrolig dejligt og unikt flisebelagt gårdmiljø. I kommer til bo tæt på både Gentofte Sø og Gentoftegades mange indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder. Hverdagen kommer til at glide let med kort afstand til bus, pasningstilbud, skoler og fritidsaktiviteter, ligesom S-togsstation ligger halvanden kilometer væk. Via Helsingørmotorvejen har I omtrent 15 minutter i bil til København.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: