Kontantpris

Tjek boliglån

1.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.182,-
Boligareal
113m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 04-X0000303

Ellevej 1, 3300 Frederiksværk

Mulighedsfyldt håndværkertilbud i Enghaven i Frederiksværk

Kunne I tænke jer chancen for at skabe et hjem i en klassisk villa fra 1933? Så skal I vende blikket mod Ellevej 1 i Frederiksværk.

Læs mere om Ellevej 1
Mægler LokalBolig Halsnæs ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Ellevej 1

Villaen er et rigtigt håndværkertilbud, der egner sig perfekt til de handy typer med kreative idéer og hænderne skruet rigtigt på. Her får I en villa i klassisk byggestil, som trænger til en større renovering, men så får I til gengæld rig mulighed for at sætte jeres helt eget præg, så det kommende hjem bliver præcis, som I ønsker det. I sit nuværende format udfolder boligen sig med grundplan på 80 kvm. der indeholder en rummelig stue, 2 værelser, ældre spisekøkken samt toilet og entre med hele 2 indgange. Det er derfor oplagt at slå indgangsdøren i gavlen sammen med toilettet, således der kan etableres et reelt badeværelse.

På førstesalen er det hårde og beskidte arbejde med at rive den gamle indretning ned allerede klaret, så førstesalen i dag råder over ét stort disponibelt rum, som kan indrettes præcis som man vil. Man kan også starte med at bruge 1. sal som loftrum, og så kan indretningen komme hen ad vejen. Udenfor venter en grund på lige over 1.400 kvm., hvor I kan skabe jeres egen oase, hvad end I ønsker at anlægge en skøn terrasse, en lækker urtehave eller små hyggekroge med blomsterkrukker.

I hverdagen finder I indkøb, idrætshal og bus inden for en radius af 800 meter, ligesom I får kort afstand til Asserbo Golf Club, Arresø og skov.

Endelig er der hurtig adgang til Hanehoved Station, mens køreturen i bil til hhv. Hundested og Liseleje klares på under 15 minutter og køreturen til Hillerød klares på under 30 minutter. Lyder det som noget for jer? Så ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: