Villa, Sagsnr. 02-130717

Vibevej 3, 3600 Frederikssund

Villa, Sagsnr. 02-130717

Vibevej 3, 3600 Frederikssund

Kontantpris

2.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.877,-
Boligareal
110m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Tæt på alt!!

Tilbud ønskes!

Læs mere om Vibevej 3
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederikssund ApS

Østergade 9A

3600 Frederikssund

Telefon: 47 39 39 39
CVR: 3524 9028

Vil du vide mere?

Mere om Vibevej 3

...

Vil I bo flot og fredeligt midt i Frederikssund, så er ejendommen her på Vibevej 3 sikkert lige noget for jer. Den velholdte villa har en charmerende bungalow-stil, og de knap 200 etagemeter giver jer blandt andet tre store stuer, to gode værelser og en særdeles anvendelig kælder. Til ejendommen hører desuden en sydvestvendt have med græsplæne, terrasse og masser af solskin.

Hele herligheden er roligt og børnevenligt placeret på en lukket vej i en lille oase midt i byen. I kommer dermed til at bo ganske uforstyrret og samtidig tæt på alle hverdagens fornødenheder. Eksempelvis er der bare 200 meter til stationen og Sillebroens mange specialbutikker og indkøbsmuligheder. Skole og daginstitution kan nås til fods, og det samme gælder den naturskønne kyststrækning langs Roskilde Fjord.

Den elegante villa er opført i 1933, og datidens funktionalistiske tanker fornemmes tydeligt i indretningen, der byder på gode, regulære rum og masser af dagslys. Stueplan byder på tre stuer en suite, hvor de gennemgående gulve og de dekorative loftrosetter bidrager med masser af sjæl og charme. Den ene stue er meget praktisk placeret lige ved det stilrene køkken, den anden byder på en hyggelig brændeovn, og den tredje kan I eventuelt indrette som værelse, hvis I har behov for et ekstra sovekammer. Stueplan fuldendes af en fin entré med tilhørende gæstetoilet.

På førstesalen er de to værelser placeret sammen med et lyst flisebadeværelse, og etagen rummer desuden ekstra opbevaringsplads i skunkene. Kælderen er ligesom resten af villaen dejligt lys, så I får masser af glæde af bryggerset og de øvrige fire store rum.

Med sydvestvendt terrasse og græsplæne får I de bedste forudsætninger for et solbeskinnet udeliv, og haven byder desuden på lidt varieret beplantning. Til ejendommen hører også en stor carport.

Vil I se det hele med egne øjne, så ring til os og aftal tid til en fremvisning!

Se alle 31 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med