Villa, Sagsnr. 02-131163

Camarguevej 3, 3600 Frederikssund

Villa, Sagsnr. 02-131163

Camarguevej 3, 3600 Frederikssund

Kontantpris

3.445.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.232,-
Boligareal
146m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Flot ny villa i Vinge

I den helt nye og moderne bydel Vinge i Frederiksund får du muligheden for at komme til at eje et nybygget og arkitekttegnet kædehus fra 2017 på Camarguevej 13, hvor fremtiden ligger for dine fødder.

Læs mere om Camarguevej 3
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederikssund ApS

Østergade 9A

3600 Frederikssund

Telefon: 47 39 39 39
CVR: 3524 9028

Vil du vide mere?

Mere om Camarguevej 3

Der er tale om et nyudstykket område syd for Frederiksund med en række boliger af sublim kvalitet. Visionen bag Vinge er at skabe en boform, der kombinerer det bedste af bylivet med naturen i baghaven. Boligerne er klassificeret som lavenergihuse med isolering, der opfylder 2020-energirammen, så du kan varme op med samvittigheden i orden.

I fremtiden vil der blive etableret en S-togsstation i Vinge, og i bil tager det kun godt 40 minutter at nå til Rådhuspladsen i København. Derudover kan du bruge søndagsture i det grønne nærområde med smukke blomster, siv, guldsmede og haletudser.

Du kan også besøge Roskilde Fjord, hvor du kan sejle i kajak eller på gåben blot nyde synet af vandet.

Huset er bygget i to plan med 146 m2, og du får egen carport til bilen samt et godt udhus. Indenfor møder du en funktionel indretning med en førstesal med tre værelser, som deles om et badeværelse. Heroppe kan du træde ud på en tagterrasse, hvor du kan sidde ved et bord og kigge udover området, imens du nyder dine nye rammer om tilværelsen. I stueplan får du et ekstra toilet og et pragtfuldt, rummeligt og indbydende køkken-alrum, som fører videre ud på en vestvendt og solrig træterrasse i spændende mønster. Herfra kan du kigge udover et smukt naturområde.

Kontakt os for en fremvisning.

Se alle 33 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med