Kontantpris

11.200.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.479,-
Boligareal
238m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 15-X0000032

Hoffmeyersvej 29, 2000 Frederiksberg

Stort Arne Jakobsen-hus på Frederiksberg

Dette store hus har mange forcer - og nøgleord som praktisk indretning, fire værelser og lyse opholdsrum skal fremhæves.

Læs mere om Hoffmeyersvej 29

Mere om Hoffmeyersvej 29

...

På Hoffmeyersvej 29 møder I ejendommen fra 1934, hvis lyse murstensfacade komplementeres af et sort naturskifertag fra 2005/2006.

Indenfor fordeler de mange kvadratmeter sig over halvandet plan, mens en anvendelsesrig kælder byder på to disponible rum, viktualierum og badeværelse med plads til vaskefaciliteter.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en optimal planløsning uden spildplads. Husets hjerte er de to indbydende stuer med brede vinduespartier, som gavmildt lader dagslyset strømme ind gennem. I den ene stue tilføjes ekstra charme i form af den hyggelige brændeovn.

Uno form-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer. Oveni er det veludstyret med en mindre spisekrog og gængse hvidevarer, heriblandt en indbyggede Siemens-ovne fra 2018 i arbejdsvenlig højde, så I får optimale rammer til madlavningen.

Fra køkkenet er der adgang til såvel et viktualierum som et anretterrum.

Stueetagen byder også på en spisestue og et toilet, men herlighederne stopper ikke her: Under førstesalens hyggelige skråvægge og ovenlysvinduer finder I en fordelingsgang med god opbevaringsplads, som åbner op til fire værelser, hvoraf det ene har udgang til en skøn altan, mens boligen fuldendes af endnu et toilet samt et badeværelse med badekar og dobbelt håndvask.

Endelig kan I se frem til en dejlig have og en flisebelagt terrasse, der indbyder til middag og kølig rosé under åben himmel.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I skole, daginstitution og indkøb inden for en radius af 600 meter, mens Frederiksberg Have og Zoo er en kort cykeltur væk. Der er også hurtig adgang til motorvej, bus, metro- og S-togsstation, som fører jer til Københavns centrum på omkring 10 minutter.

Kom og oplev boligen!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger