Villa, Sagsnr. 38-V00216

Vejrmosegårds Allé 65, 7000 Fredericia

Villa, Sagsnr. 38-V00216

Vejrmosegårds Allé 65, 7000 Fredericia

Kontantpris

5.745.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.991,-
Boligareal
304m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Udsigtsvilla på 304 m2 i Snoghøj

Kunne I tænke jer at slippe af med pladsproblemerne én gang for alle? Så se nærmere på denne indflytningsklare villa i Snoghøj. Her får i 304 m2 bolig og en eftertragtet beliggenhed på en lukket vej tæt på vandet.

Læs mere om Vejrmosegårds Allé 65
Giv et bud på boligen

LokalBolig Fredericia ApS

6. julivej 30

7000 Fredericia

Telefon: 88 82 70 53
CVR: 3581 7905

Vil du vide mere?

Mere om Vejrmosegårds Allé 65

...

Den lukkede vej skaber et trygt nærmiljø for børnene, der roligt kan øve sig på cyklen. Erritsø Fællesskole ligger i cykelafstand, mens indkøbsmulighederne findes blot 2,5 kilometer fra døren. Hvis familien tæller en eller flere pendlere, er der let adgang til Østjyske Motorvej få minutters kørsel fra villaen. Samtidig er I omgivet af flot natur med en skov for enden af haven og 250 meter fra matriklen kan I tage en kølig dukkert i Lillebælt.

Boligens mange kvadratmeter er fordelt på stueplan og en førstesal, der blev lavet i 2008. Med i købet følger en garage med tilhørende værksted på i alt 52 m2, og det hele ligger på en 2.075 m2 stor grund.

Stueplan byder på to værelser og to badeværelser, der begge har bruseniche, og den ene har sauna. Spisekøkkenet er fra Kvik, og via en fransk dobbeltdør er der adgang til det store opholdsmiljø, der består af to sammenhængende stuer. Etagen fuldendes af et bryggers. På første sal får I to meget store værelser og endnu et badeværelse foruden en stue, der har et glimrende lysindfald takket være store vinduespartier og tre kviste.

Udenfor kan I se frem til mange hyggelige stunder. I får både en sydvest- og en sydøstvendt terrasse, så det er altid muligt at finde en plads i solen. Her kan I slappe af, mens børnene leger i den store have.

Kort sagt en meget velholdt og rummelig villa med perfekt beliggenhed i Snoghøj. Ring til LokalBolig for mere information.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med