Villa, Sagsnr. 38-V00181

Herslev Møllevej 21, 7000 Fredericia

Villa, Sagsnr. 38-V00181

Herslev Møllevej 21, 7000 Fredericia

Kontantpris

2.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.117,-
Boligareal
255m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Stor landejendom midt i Trekantsområdet

Hvis I er en pladskrævende familie, der nyder at drive erhverv, er der her en landejendom, I bør se nærmere på. I får masser af plads inde så vel som ude og en beliggenhed i Herslev i smørhullet mellem Vejle, Kolding og Fredericia.

Læs mere om Herslev Møllevej 21
Giv et bud på boligen

LokalBolig Fredericia ApS

6. julivej 30

7000 Fredericia

Telefon: 88 82 70 53
CVR: 3581 7905

Vil du vide mere?

Mere om Herslev Møllevej 21

...

Ejendommen byder på 255 m2 bolig med gulvvarme overalt, og dertil kommer omkring 1.200 disponible kvadratmeter fordelt i de fire tilhørende bygninger. Hele herligheden ligger på en 1,9 hektar stor grund.

Boligen er en sammenlægning af det oprindelige stuehus og en stald. Det hele er i særdeles god stand efter en totalrenovering i 2010. I får et disponibelt rum og hele fem gode værelser. Der er samtidig super gode muligheder for et socialt familieliv på de mange kvadratmeter. Det kan for eksempel være til fælles madlavning i det flotte Svane-køkken, hvor der er kogeø, grebsfrie elementer og elektriske skuffer ved skraldespanden. Den landlige stemning er stærkt til stede i stuen, hvor der er trægulv og frithængende loftbjælker.

Resten af boligen består af et viktualierum, et bryggers og to badeværelser, hvoraf det største både har væghængt toilet og en rummelig bruseniche.

De mange kvadratmeter i de tilhørende bygninger har et væld af anvendelsesmuligheder. I den største af bygningerne kan der eksempelvis laves indendørs ridehal, og det er intet problem at få plads til heste i stalden.

En del af den store grund er anlagt med en dejlig have, som I kan nyde fra terrassen. Når det skal være ekstra luksuriøst, kan I sætte jer til rette i det udendørs spabad.

Nærmeste skole og supermarked ligger i Smidstrup godt seks kilometer fra ejendommen, og der er kun få minutters kørsel til Østjyske Motorvej. Lyder det som noget for jer? Så ring til LokalBolig allerede i dag.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med