Villa, Sagsnr. 38-V00085

Baldersvej 12, 7000 Fredericia

Villa, Sagsnr. 38-V00085

Baldersvej 12, 7000 Fredericia

Kontantpris

1.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.911,-
Boligareal
176m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Flot murermestervilla med stort anneks

Drømmer du om en villa med stor teenageafdeling, at bo to generationer sammen eller om at drive erhverv fra hjemmeadressen, bør du se nærmere på denne murermestervilla kun 400 meter fra Fredericia Vold.

Læs mere om Baldersvej 12
Giv et bud på boligen

LokalBolig Fredericia ApS

6. julivej 30

7000 Fredericia

Telefon: 88 82 70 53
CVR: 3581 7905

Vil du vide mere?

Mere om Baldersvej 12

Med ejendommen følger der således et anneks, som fungerer som selvstændig boligenhed, samt en lukket, sydvendt have med masser af bær og frugter.

Huset er opført i 1930 og præsenterer sig i klassisk murermesterstil med facader i rødsten og et karakteristisk halvvalmet tag fra år 2000. Boligen er totalmoderniseret i 1992, og der er flotte Oregon Pine-planker i både stueplan og på første sal. Fra spisestuen er der adgang til et funktionelt vinkelkøkken samt en udestue. Stueplan fuldendes af et gæstetoilet.

Førstesalen rummer tre værelser og et badeværelse, og det største værelse er med solrig altan. Kælderen byder på hele 69 bonuskvadratmeter, som fordeler sig på et bryggers og tre disponible rum med gode indretningsmuligheder, mens der er opbevaringsplads på loftet.

Anneksets 56 m2 består af et køkken-alrum med varm-vandstilslutning, badeværelse, to disponible rum og et soveværelse. Også her får du masser af spændende muligheder, eksempelvis for at etablere erhverv, teenage- eller hobbyafdeling, ligesom du kan lade dine forældre flytte ind eller leje annekset ud. Haven vender optimalt for solen, og på den store træterrasse med udekøkken samt terrassen i forlængelse af annekset er det oplagt at nyde udelivet. I garagen er der arbejdsplads og krybekælder. I haven kan du blive selvforsynende med et hav af forskellige frugter, bær og nødder. Villaen ligger centralt placeret i Fredericias Gudekvarter, hvilket giver let adgang til byens mange muligheder. Inden for kort afstand har du blandt andet skoler, daginstitutioner og indkøb, og der er heller ikke mere end ti minutters gang til Fredericias hyggelige handelsmiljø.

Her får du kort fortalt to boligenheder i én med en fantastisk beliggenhed centralt i Fredericia.

Se alle 22 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med