Villa, Sagsnr. 27-016070

Gannebro 3, 4640 Faxe

Villa, Sagsnr. 27-016070

Gannebro 3, 4640 Faxe

Kontantpris

4.400.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.113,-
Boligareal
457m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Oplevelsen af vidder og masser af luft

Hele 2.791 m2 have - eller rettere park - er her, hvor man nyder den storslåede natur omkring sig. De åbne marker, der udfolder sig bag havens høje træer, giver oplevelsen af vidder og masser af luft.

Læs mere om Gannebro 3
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Søndre Allé 7

4600 Køge

Telefon: 56 63 03 39
CVR: 3459 8444

Vil du vide mere?

Mere om Gannebro 3

Rundt om huset er der lagt sten, som kan danne ramme om solskinsoaser. At sidde her med en kop mokka og blot skue ud - det bliver en af hverdagens små, særlige stunder. Eller man kan søge ind under den overdækkede terrasse, en slags atriumgård, hvor klatreroser og kaprifolier kan vokse og slynge sig. Perfekte omgivelser, også til udekøkken. Særligt smukt er den imponerende arkitektoniske glasløsning ved husets sydøstvendte hjørne. En del af stuen, men med sit helt eget liv og vue ud mod haven. Med 13 sprossede glasdøre, der uden tvivl vil stå åbne hele sommeren, smelter livet inde og ude sammen til én herlighed. Særligt unikt er glastaget med høj rejsning og farvede inddækninger - et kig til en stjerneklar aftenhimmel eller en lyseblå sommerhimmel er noget, man vil nyde hver dag. Gennem to franske fløjdøre træder man ind i køkkenet og de hyggelige fællesarealer, der hører til. Det er her familie og gode venner mødes. Køkkenet er et smagfuldt mekka, såvel praktisk som i smukt, repræsentativt design. Hvide, blanke elementer, der får flot modspil af den sorte bordplade og cafemiljøet til det hurtige måltid eller en løs snak med kokken. Her er god plads og, som i hele huset, masser af lys.
Så snart solen er der, vil den finde vej ind gennem de mange sprossede vinduer. Man kan placere et endog meget stort spisebord, der samler mange gæster, eller man kan skalere lidt ned i størrelse og så også indrette sig med hyggelig stue. I husets modsatte ende er der yderligere en stor stue, i dag indrettet med top-moderne barmiljø og rustikke omgivelser. Måske til fester og pladskrævende fritidsinteresser. Mulighederne er mange. En ekstra dimension til en i forvejen ekstraordinær ejendom på hele 366 bolig m2 I alt fire værelser byder huset på: et værelse i stueplan, endda med egen terrassedør, og tre yderligere værelser på første sal, hvoraf det ene har udgang til og stor glæde af en udsigtsaltan med plads til loungemøbler og blomsterkrukker. På matriklen ligger yderligere en bygning med 91 m2 opført som bolig, 72 m2 som tagetage og 73 m2 som indbygget garage. Her er i dag indrettet med kontor, køkken, badeværelse samt værksted. . Livet her er et møde mellem en imponerende ejendom og grund - og en beliggenhed i de mest naturskønne omgivelser. Et sted, hvor man vil føle sig i ét med naturen og uden tvivl vil tage del i de mange naturlige glæder, der findes lige uden for egen hoveddør. Og drømmer man om job i privaten, har man oplagte muligheder her. Velkommen til Gannebro 3

Se alle 40 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med