Billede af boligen
Solgt

Søbakken 21

2920 CharlottenlundSolgt på 77 dageLokalBolig Charlottenlund/ Klampenborg ApS

Charmerende villa med havudsigt og Skovshoved Havn som nabo - Mulighed for at bygge nyt på denne sublime grund

Denne charmerende villa på Søbakken 21 i Skovshoved. Villaen er opført i år 1891 og spredt over tre etager på en grund på 1.148 kvm, tilbyder denne ejendom en unik beliggenhed med udsigt til vandet og havnen. Boligen er velholdt, men man skal forvente at skulle istandsætte. Med tre stuer, køkken, toilet og smukke detaljer som sildebensmønstrede gulve og loftrosetter på stueplan, samt tre værelser og badeværelse på første sal, er denne villa fyldt med charme og karakter. Kælderen byder på 30 kvm med mulighed for vinkælder eller bryggers. Søbakken 21 er beliggende på stille lukket og ugeneret villavej i et fantastisk hyggeligt kvarter tæt på Skovshoved Havn, Skovshoved Skole, SIF og ikke langt fra indkøb. Med havbad, spisesteder såsom Halgodt (streetfood på havnen) eller Skovshoved krostue er der en masse dejlig stemning i nærheden, samt nem adgang til skole, dagtilbud, indkøbsmuligheder og offentlig transport, er dette virkelig en af Skovshoveds bedste adresser. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Søbakken 21, 2920, Charlottenlund
Billede af 1. sal fra Søbakken 21, 2920, Charlottenlund
Billede af kælder fra Søbakken 21, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Derudover er denne unikke grund også perfekt til at bygge nyt og skabe din egen drømmebolig. Med mulighed for, at udnytte den fantastiske beliggenhed og skabe dit eget unikke hjem med havudsigt og Skovshoved Havn som nabo.

Huset er bevaringsværdi kategori 5 hvor Gentofte kommune normalt giver lov til nedrivning. Der kan bygges 25% af grundens størrelse på 1.148m2 plus kælder.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Charlottenlund
KontaktLokalBolig CharlottenlundJensløvsvej 1 , 2920 Charlottenlund
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001279

Info

BoligtypeVilla
Boligareal188 m²
Grundareal1.148 m²
Kælderareal30 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager1
Byggeår1891
EnergimærkeD

Andre bygninger

Garage19 m²
Udhus20 m²