Billede af boligen
Solgt

Holmegårdsvej 42

2920 CharlottenlundDenne bolig er solgtLokalBolig Charlottenlund/ Klampenborg ApS

Smuk villa tæt på Dyrehaven

Det er en helt unik mulighed, der står klar til jer på Holmegårdsvej 42. Her venter en villa fra 1928, som er smuk i ordets oprindelige forstand med mange flotte, originale detaljer bevaret. I kan se frem til at overtage 178 kvadratmeter bolig med 74 kvadratmeter kælder, og det hele toppes af den fineste have og beliggenheden tæt på alt til hverdagen. Velkommen til. Boligen kort fortalt: Mange originale detaljer Regulær indretning Stort potentiale i kælder Skøn, ældre have Lige ved Dyrehaven Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Holmegårdsvej 42, 2920, Charlottenlund
Billede af 1. sal fra Holmegårdsvej 42, 2920, Charlottenlund
Billede af kælder fra Holmegårdsvej 42, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Samlingspunktet

Stueplanet består af tre højloftede, smukke stuer en suite med stukdetaljer, sildebensgulve og nydelige plankegulve. Lyset vælter ind fra de sprossede, høje vinduer og skaber en behagelig rumfornemmelse i samtlige rum, der kan indrettes til spisestue, opholdsstue med brændeovn og måske et hjemmekontor. Et gæstetoilet og et køkken afrunder etagen.

Førstesalen

Det er ikke WOW-faktor, det skorter på, og førstesalen byder da også på to hyggelige værelser. Det ene har udgang til en altan, og resten af etagen fordeler sig ud på et depotrum og to badeværelser - det ene med badekar og det andet med brus. Kælderen har stort potentiale og står for nuværende med blandt andet bryggers og sauna.

Skøn ældre have med frugttræer

Fra den ene stue tilgås en herlig terrasse, som lader jer kaste et blik på den ældre, opvoksede have. Her er frodigt med mange dekorative buske og træer samt græsplæne til leg, og børn vil elske at gå på opdagelse i de private omgivelser. Forhaven er også godt afskærmet, og her er opført en carport.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Charlottenlund
KontaktLokalBolig CharlottenlundJensløvsvej 1 , 2920 Charlottenlund
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001246

Info

BoligtypeVilla
Boligareal178 m²
Grundareal800 m²
Kælderareal74 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager3
Byggeår1928
EnergimærkeG

Andre bygninger

Carport10 m²
Udhus10 m²
Integreret garage14 m²