Villa, Sagsnr. 44-300269

Bernstorfflund Alle 17, 2920 Charlottenlund

Villa, Sagsnr. 44-300269

Bernstorfflund Alle 17, 2920 Charlottenlund

Kontantpris

11.350.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
11.678,-
Boligareal
299m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

370 etagemeter nær skov og vand.

Markant ejendom på 370 etagemeter - mondæn adresse i Charlottenlund

Læs mere om Bernstorfflund Alle 17
Giv et bud på boligen

LokalBolig Charlottenlund/ Klampenborg ApS

Jensløvsvej 1

2920 Charlottenlund

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3710 8537

Vil du vide mere?

Mere om Bernstorfflund Alle 17

...

På den mondæne og rolige Bernstorfflund Allé i Charlottenlund udbydes nu denne særdeles velholdte og rummelige kvalitetsvilla, som i starten af 2017 er blevet omfattende istandsat. Huset har samtidig masser af autentisk charme, velvalgte kvalitetsløsninger og en smagsfuld indretning.

Boligens 299 kvadratmeter er generøst fordelt på stueplan, første sal samt husets underetage. Stor, lys underetage på 131 kvadratmeter, hvoraf 60 kvadratmeter i kælderen er godkendt til beboelse. Husets underetage ligger parterre mod en herligt blomstrende syd-/vestvendt have. Kort sagt er der tale om en gedigen ejendom med masser af rum til den pladskrævende familie, og dertil kommer en tilsvarende god beliggenhed.
Forhaven fremstår med en præsentabel beplantning ved indgangspartiet, mens selve haven er en pryd for øjet med stor plæne, solrigt syd-/vestvendt terrassemiljø i travertin og smukt opvokset beplantning.

Den stille villavej strækker sig mellem Dyrehaven og Bernstorff Slotshave, og en spadseretur fra adressen fører hurtigt til såvel de skønne grønne områder som til indkøb og kulturtilbud. Området er naturligvis også velkommunikeret for pendleren, og børnefamilien finder både pasningsmuligheder og velrenommerede skoler i kort afstand herfra.

Ejendommen, der er opført i 1937, ligger diskret bag opvokset beplantning mod vejen, og via havegang og trappe op til hoveddøren, træder man ind i det højtliggende stueplan, hvor hallens smukke spindeltrappe forbinder de tre plan.

I stueplan danner et lækkert, nyt køkken-alrum sammen med en lys stue et stort, samlet opholdsrum - en indretning i tidens ånd helt uden spildplads. Binova køkkenet står skarpt med mørke træelementer og lækre indbyggede hårde hvidevarer i børstet stål. Hertil kommer en køkkenø, som skaber suverænt gode arbejdsbetingelser. I alrummet, i forlængelse af spisebordet, er husets ene kamin, som via dens materialer i travertin, giver en rustik charme. Fra den indretningsvenlige stue er der dobbeltdør ud til en stor, solrig terrasse med trappe ned til haven.

Fra et lille gangareal med indbygget skab er der forbindelse til et badeværelse med bruser og dobbeltvask samt til to af boligens værelser, det ene med væg til væg skabsvæg.

På første sal modtages man af en større repos, der giver adgang til etagens tre værelser og to badeværelser, begge med bruser - det ene har herudover badekar og dobbeltvask.

I den lyse underetage finder man et stort opholdsrum med kamin, gulvvarme og skydedør ud til en stor, solrig travertinterrasse. Herudover er der et viktualierum, et større bryggers, en sauna og et gæstetoilet. Endelig er der et disponibelt rum og et depotrum. Fra carporten med indbygget garage, er der direkte indgang til husets underetage, således at indgang til huset kan ske direkte fra bilerne.

Kontakt LokalBolig Charlottenlund/Klampenborg for yderligere information og en fremvisning.

SALGSVURDERING Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang !

Se alle 20 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med