Kontantpris

Tjek boliglån

6.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.967,-
Boligareal
146m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 17-X0000360

Skensvedvej 16, 2700 Brønshøj

Indflytningsklar villa i Brønshøj

På Skensvedvej 16 i Brønshøj står denne meget flotte og indflytningsklare ejendom klar til at slå dørene op for sine nye ejere. I kan se frem til en skøn forening af originale detaljer og moderniserede rammer, en rigtig god indretning med fire værelser samt plads til den store familie foruden en anvendelig kælder, der blandt andet råder over en garage.

Mægler Michael H. Mårtensen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Familiens foretrukne opholdsrum

Det lækre, åbne opholdsmiljø samler jer omkring hverdagsrutiner såsom madlavning i det velholdte Alno-køkken med induktionskogeplade og pyrolyseovn. Her er originalt parketgulv ligesom i den tilstødende spisestue, som videre er i åben forbindelse til dagligstuen, hvor det bløde møblement kan få fast plads.

Nyd sommeren i haven

Udendørs får I fornøjelsen af en stor, stedsegrøn have med masser af frugttræer. Her kan I tilbringe sommeren under åben himmel i flere hyggekroge og terrassemiljøer, hvor det er oplagt at nyde de lune sommeraftener i selskab med familie og venner.

Lækre istandsættelser

Ved overtagelsen kan I rykke direkte ind og blot koncentrere jer om at pakke flyttekasserne ud og sætte familienavnet på postkassen. Der er nemlig udskiftet tag med Velux-vinduer og lavet badeværelse med gulvvarme samt element fra Køkkensnedkeren. Desuden er huset løbende malet, og også hækken er nyanlagt. Yderligere byder huset på en særdeles anvendelig kælder, med vaskerum, masser af opbevaringsplads samt en garage.

Film

Interaktiv tur

Området

Skensvedvej 16, 2700 Brønshøj

Nær hverdagens fornødenheder

I bosætter jer på en børnevenlig beliggenhed med kort afstand til legepladser, skole og institutioner, som nås til fods uden at skulle krydse store veje. Der er heller ikke langt til indkøb og S-togsstation, så I har størstedelen af hverdagens fornødenheder lige ved hånden. Utterslev Mose inviterer til skønne gåture, og på omtrent en halv time kan I cykle til Rådhuspladsen.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: