Villa, Sagsnr. 17-MM2934

Præstegårds allé 33, 2700 Brønshøj

Villa, Sagsnr. 17-MM2934

Præstegårds allé 33, 2700 Brønshøj

Kontantpris

6.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.732,-
Boligareal
171m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

patriciervilla og beliggenhed når det er bedst.!

En stilfuld patriciervilla, en hyggelig have med solterrasse, en attraktiv adresse i Brønshøjs mest eftertragtede kvarter - her går det hele op i en højere enhed, og du får simpelthen hele pakken til den stilbevidste børnefamilie.

Læs mere om Præstegårds allé 33
Giv et bud på boligen

LokalBolig Brønshøj/Vanløse ApS

Frederikssundsvej 185

2700 Brønshøj

Telefon: 38 80 98 10
CVR: 3725 0155

Vil du vide mere?

Mere om Præstegårds allé 33

Villaen er charmerende indrettet med klassiske detaljer, og tre stuer, tre værelser og en anvendelig kælder giver plads til store og små. Haven og terrassen vender mod sydvest, så her er masser af muligheder for at nyde solen. Placeringen i det eftertragtede kvarter mellem Frederikssundsvej og Utterslev Mose betyder, at her er nem adgang til skoler og et myldrende handelsliv. Samtidig har du kun en kort gåtur til fredet natur, der inviterer til løbe- og spadsereture i det fri. Villaen daterer sig tilbage til år 1923, og med mansardtaget belagt med sortglaserede tegl og de fine, småsprossede palævinduer emmer villaen af klassisk charme.
Det gode indtryk fortsætter inden døre, og især stuerne charmerer med nydelige plankegulve, ornamenterede stuklofter og franske døre, som lader lyd og luft brede sig frit rundt. Udover de tre stuer består stueetagen af et køkken, en entré med gæstetoilet samt et disponibelt rum med tilstødende depot. På førstesalen finder du et separat toilet samt et badeværelse med bruseniche i glasbyggesten, dobbelt håndvask og spabad. Etagen byder også på tre gode værelser, hvoraf det ene har egen adgang til en stor østvendt altan, hvor morgensolen nydes. I haven findes den store, hævede træterrasse, der er det ideelle sted at servere sommerens grillbøffer og kølige drikke i solen. Nedenfor breder haven sig ud, og fordi den er omkranset af frodige gamle træer, er her ganske ugeneret. Her får de med andre ord en charmerende patriciervilla i Brønshøjs mest eftertragtede kvarter. Vi glæder os til at høre fra dig.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med