Villa

Rosenvænget 8

5672 Broby
Boligareal181 m²
Grundareal699 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 98 dageLokalBolig Ringe ApS

Skøn, nyrenoveret ejendom i Broby

Velkommen til Rosenvænget 8, hvor I inviteres til at se nærmere på denne nydelige villa fra 1966, som fordeler sig over 181 kvadratmeter i halvandet plan. Stueetagen giver jer et køkken, en stue, et rummeligt badeværelse, et værelse, et gæstetoilet og et bryggers samt en generøs entré, mens førstesalen består af tre værelser, en stue og et toilet med sauna. Heroppe finder I også en udgang til en stor altan mod sydvest, og så venter der en fin have, som kan anlægges efter jeres drømme og ønsker. Kom med til Broby. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Rosenvænget 8, 5672, Broby
Billede af 1. sal fra Rosenvænget 8, 5672, Broby

Mere om boligen

Nyrenoveret i 2023

Boligen står klar til indflytning, og I kan glæde jer til nogle lyse, lækre kvadratmeter, hvor gulve og vægge er skiftet, samt efterisoleret i loftrum og hulmur, ligeledes er der lagt gulvvarme i stueetagen. Alt det lyse står godt til det mørke køkken, som er klassisk og tidløst, og den nemme passage til stuen gør det ideelt at servere dagens måltider ved et spisebord i opholdsrummet. Her er ligeledes rum til sofasættet.

Familielivet i fokus

Der venter jer et væld af indretningsmuligheder i boligen, hvor I får toilet på begge etager, mens der også er et værelse i stueplan. Dette er funktionelt til hjemmekontor, legerum eller gæsteværelse, hvis I da ikke ønsker et forældresoveværelse for sig. Ligeledes kan I alle gå til ro side om side i de tre værelser i skønne størrelser på førstesalen.

En have i gave

Både altanen og terrassen vender solrigt mod sydvest, hvorfor I vil elske at opholde jer her hele sommeren. Haven er afskærmet og privat med nydeligt plankeværk og nyplantet ligusterhæk, og græsplænen er lige til at holde, så der er mere tid til leg og fornøjelser.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mathias Kaae Glintborg
KontaktMathias Kaae GlintborgLokalBolig Ringe
30 73 76 73

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 64-x0000210

Info

BoligtypeVilla
Boligareal181 m²
Grundareal699 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager2
Byggeår1966
EnergimærkeC

Andre bygninger

Garage23 m²
Billede fra Rosenvænget 8, 5672, Broby
Billede fra Rosenvænget 8, 5672, Broby
Billede af køkken fra Rosenvænget 8, 5672, Broby
Billede fra Rosenvænget 8, 5672, Broby
Billede fra Rosenvænget 8, 5672, Broby
Billede af stue fra Rosenvænget 8, 5672, Broby

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen