Villa

Skovvej 1B

7330 Brande
Boligareal182 m²
Grundareal843 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 23 dageLokalBolig Brande ApS

Totalrenoveret, moderne villa med skøn beliggenhed

På en lukket vej lige ved Brande Plantage og med kort gåafstand til hverdagens behov kan en ny familie overtage denne meget fine og yderst rummelige etplansvilla. Den ideelle planløsning tilgodeser jer med store opholdsmiljøer, der udgøres af køkken-alrummet og stuen i åben forbindelse samt fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Udenfor venter en anseelig terrasse og en dejlig have, mens der foran huset er en garage med to skure i forlængelse. I 2021 blev der skiftet tag og udhæng samt lavet belysning udendørs. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Skovvej 1B, 7330, Brande

Mere om boligen

Hjerterum

Hjemmet centrerer sig om det åbne opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet og stuen er forenet. Designa-køkkenet er opsat med hvide elementer og matchende bordplader, og øen strækker bordpladen til et barafsnit. Videre arrangeres et langbord, og herfra er der åbent til den rummelige stue med loft til kip. Bemærk de flotte gipslofter med LED-belysning, som er lavet i 2021.

Værelser og bad

De fire værelser ligger samlet i den ene ende, og i 2021 blev der lagt flotte sildebensgulve i dem alle, ligesom der blev etableret garderobeskabe med skydelåger. Disse går igen i bryggerset med egen indgang. Videre har I to lækre badeværelser, som begge er udstyret med en bruseniche, mens det ene tilmed har et badekar.

Skønt uderum

Et stort terrasseareal strækker sig mod sydvest, så I har de bedste betingelser for sommerens måltider under åben himmel. Her er også både legehus, sandkasse og et overdækket areal. Haven er nem og består primært af græsplæne med plads til legeredskaber.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Brande
KontaktLokalBolig BrandeStoregade 23 , 7330 Brande
97 18 01 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 53-X0000982

Info

BoligtypeVilla
Boligareal182 m²
Grundareal843 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager1
Byggeår1976
EnergimærkeC

Andre bygninger

Ukendt bygning29 m²
Garage32 m²
Ukendt bygning6 m²
Billede af set fra vejen fra Skovvej 1B, 7330, Brande
Billede af set fra vejen fra Skovvej 1B, 7330, Brande
Billede fra Skovvej 1B, 7330, Brande
Billede fra Skovvej 1B, 7330, Brande
Billede af stue fra Skovvej 1B, 7330, Brande
Billede fra Skovvej 1B, 7330, Brande

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen