Solgt
Boligareal
90m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 53-X0000069

Engebækvej 44, 7330 Brande

Charmerende ejendom med flot udsigt til skøn natur

Nær det behagelige lokalsamfund Uhre ligger denne charmerende ejendom. Boligen byder på to værelser og et åbent opholdsmiljø, og så er den placeret på en godt 8.000 kvadratmeter stor grund ud til åbne marker.

Læs mere om Engebækvej 44
Mægler LokalBolig Brande ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Engebækvej 44

Så snart I ankommer til matriklen, bemærker I den tiltalende ro, som omkranser stedet. Hjemmet er gennemrenoveret og fremstår indflytningsparat, det gælder ikke mindst for det centrale køkken-alrum i direkte forbindelse med stuen. Køkkenet præsenterer sig flot med hvide elementer i hesteskoform, så dele af arbejdsoverfladerne er orienteret mod alrummet, og ovnen er i ergonomisk højde. Alrummet modtager et dejligt lysindfald fra de sydvendte, franske døre, som står nydeligt til sprossevinduerne i stueafsnittet.

Det store badeværelse er ydermere udført tidssvarende med et minimalistisk badeværelsesmøbel, der matcher elementerne i køkkenet og ledsages af en mørk bordplade med helstøbt håndvask samt et spejl med integreret lys. Brusenichen er udført med regnbruser, og gulvet prydes af store, rektangulære klinker. Boligen fuldendes af to soveværelser, og hjemmet opvarmes med en luft-til-vand-varmepumpe.

Det betragtelige udeareal giver jer chancen for at finde sol hele dagen; blandt andet på de to terrasser, hvoraf den ene er orienteret mod syd. I råder desuden over et udhus og et maskinhus eller lade, alt efter hvordan I ønsker at indrette jer. Ydermere er grunden anlagt med en del høje træer, så den smukke natur, der omgiver jer, bliver trukket helt med hjem på matriklen.

Fra adressen har I under fire kilometer ind til skønne Uhre, som blandt andet byder på pasningstilbud og velansete Uhre Friskole. Samtidig er der gode vejforbindelser til motorvejssystemet og ind til Brande, som I når på lidt mere end ti minutters biltur.

Bestil en fremvisning allerede i dag.

Film

Plantegning

Stueplan

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 15
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 13
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: