Villa

Løvetandsvej 56

2700 Brønshøj
Boligareal115 m²
Grundareal686 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeD

Solgt

Solgt på 8 dageLokalBolig Brønshøj/Vanløse ApS

Smuk murermestervilla ved Utterslev Mose

Få hundrede meter fra Utterslev Mose ligger denne smukke murermestervilla fra 1927, som generelt er i virkelig flot stand. Rødstensvillaen har en nydelig facade med gesimser, lige stik over sprossevinduerne og andre udsmykninger. Inden døre fortsætter den klassiske stil på tværs af de fire etager, hvor I får store opholdsrum, tre værelser, et badeværelse og en istandsat kælder. Huset er løbende fornyet senest i 2021 med en anseelig træterrasse i baghaven. Ejendommen blev tilsluttet fjernvarme i 2020. Denne type ejendom bliver sjældent udbudt. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Løvetandsvej 56, 2700, Brønshøj
Billede af 1. sal fra Løvetandsvej 56, 2700, Brønshøj
Billede af 2. sal fra Løvetandsvej 56, 2700, Brønshøj
Billede af kælder fra Løvetandsvej 56, 2700, Brønshøj

Mere om boligen

Klassisk stil

Stueetagen er indrettet til familiens samvær, da det er her, I finder stuen, køkkenet og en flot udestue. Læg mærke til stuens klassiske udtryk med stuk og rosetter i loftet, pæne gerigter og sprossevinduer. Loftshøjden er god, og stemningen er uforlignelig. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udstyret med et snedkerkøkken, der passer til husets stil.

Soveafsnittet og kælderen

Op ad trapperne finder I soveafsnittet, der byder på tre værelser og et badeværelse. To af værelserne er på førstesalen, mens det tredje er indrettet i husets kvist, hvilket giver unikke indretningsmuligheder. Badeværelset på førstesalen er virkelig flot og veludnyttet. Kælderen er renoveret i 2020, og har tre disponible rum, et bryggers og et pænt badeværelse.

Etableret, charmerende have

Bag huset har I glæde af en skøn, ugeneret, ældre have, hvor der er masser af sol. Blommer, æbler og figner bliver afkastet fra havens frugttræer, og på græsplænen er der plads til alskens aktiviteter. Når I har brug for en pause i solen, kan I sætte jer på træterrassen fra 2021.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Brønshøj/Vanløse
KontaktLokalBolig Brønshøj/VanløseFrederikssundsvej 185 , 2700 Brønshøj
38 80 98 10

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 17-X0001800

Info

BoligtypeVilla
Boligareal115 m²
Grundareal686 m²
Kælderareal72 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager3
Byggeår1927
EnergimærkeD

Andre bygninger

Garage28 m²
Integreret udestue11 m²