Kontantpris

3.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.039,-
Boligareal
184m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 54-X0000006

Støvesvej 6A, 9492 Blokhus

Luksuriøs villa nær vandet i Blokhus

Tag med os til Støvesvej 6A, hvor I kan blive de nye, lykkelige ejere af denne fantastiske og totalistandsatte kvalitetsvilla på 184 m2. Den har status som helårsbolig, men kan anvendes til sommerhus, da der ikke er bopælspligt i Blokhus.

Læs mere om Støvesvej 6A

Mere om Støvesvej 6A

Tilmed er der stiforbindelse direkte til Vesterhavet, som tilgås på få minutter.

Beliggenheden giver jer ligeledes nærhed til indkøb, offentlig transport og Blokhus Klitplantages skønne omgivelser, så I får det bedste fra flere verdener med kort afstand til centrums mange muligheder samt den pragtfulde strand og natur.

Murstensejendommen med tegltag er oprindeligt opført i 1972, men i 2005 blev stort set alt revet ned, så kun fundamentet stod tilbage og derefter genopbygget med materialer af højeste kvalitet. Huset opvarmes med naturgas og en Jacob Jensen-brændeovn. Der er desuden gulvvarme overalt under de gennemgående Trip Trap-trægulve og granitfliser, som matcher de sorte granitbordplader. Disse topper det arkitekttegnede skuffeinventar i højglans, der går igen i køkkenet, i bryggerset og på badeværelserne - også dørene er i højglans, så der er i dén grad kælet for detaljerne og skabt en harmonisk, rød tråd i indretningen.

Fra den imponerende hall fortsætter I ad trappen op til førstesalen, hvor loftet går højt til kip med synlige bjælker. Heroppe er kvadratmeterne dedikerede til et fantastisk opholdsmiljø bestående af det stilrene og veludstyrede køkken i åben forbindelse til en stemningsfuld stue. Der er direkte udgang til de formidable tagterrasser med vue til byen og klitterne mod stranden.

Stueplanet udgøres af en integreret garage med indgang til en baggang med fyrrum, lille værksted og depotrum. Dernæst finder I det praktiske bryggers til vaskefaciliteterne samt et gæstebadeværelse med brus overfor et værelse. Det andet soveværelse har rummeligt walk-in-closet og et badeværelse med granitfronter på skufferne samt et luksuriøst spabad under en stjernehimmel af LED-lys.

Ejendommen ligger på en særdeles stor naturgrund på hele 1.128 m² - til den udbudte pris medfølger et grundstykke sammen med huset på ca 520 m². Ønsker fremtidig ejer at erhverve ejendommen inklusive hle den nuværende grund er den samlede pris kr. 4.500.000,-

Bestil en fremvisning - og oplev denne skønne plet i Blokhus Live :-)

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger