Kontantpris

Tjek boliglån

2.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.595,-
Boligareal
200m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000036

Agtrup Midtskovvej 41, 6091 Bjert

Idyllisk lystejendom i Agtrupskov

På Agtrup Midtskovvej 41 i Agtrupskov kan I nu overtage denne stråtækte lystejendom på 200 m2, som emmer af sjæl samt historie og byder på et væld af muligheder inde såvel som ude.

Læs mere om Agtrup Midtskovvej 41
Giv et bud på boligen

LokalBolig Kolding ApS

Mere om Agtrup Midtskovvej 41

...

Den 2.615 m2 store grund er placeret i det hyggelige område, Persillestræde, hvor I får gode naboer og kommer helt tæt på naturen i de landlige omgivelser, da I er omkranset af skov og marker. Samtidig har I ikke langt til fjorden, bustoppestedet er indenfor rækkevidde, og i bil når I hurtigt hverdagens øvrige fornødenheder såsom skole, daginstitution, sportsfaciliteter, indkøb og Koldings byliv.

Det charmerende hus er opført i 1820 og fremstår velholdt. I kan se frem til en familievenlig planløsning med tre indretningsvenlige værelser i stueplan, som derudover indeholder et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne, et teknikrum, et anvendeligt multirum samt to pæne badeværelser - begge med gulvvarme og henholdsvis badekar og bruseniche.

Etagen afrundes af et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i ét med trægulv og en stemningsskabende brændeovn. Køkkenet er fra JKE Design og præsenterer sig i et klassisk, rustikt udtryk med fyldningslåger, så det passer til stilen i resten af det fine bondehus. Afslutningsvis gemmer loftetagen på endnu et værelse med fritlagte bjælker, indbyggede skabe samt et disponibelt rum.

I får fornøjelsen af fredelige udendørsomgivelser med et mangfoldigt dyreliv og et vandhul. Både gårdspladsen og haven er særdeles nydeligt anlagt med flere hyggekroge at nyde sommeren i. Endvidere er der en udhusbygning med en dobbelt carport tilknyttet, som fik lagt nyt tag i 2016.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: