Kontantpris

Tjek boliglån

2.375.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.260,-
Boligareal
209m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018165

Ejbovej 13A, 4632 Bjæverskov

Drømmer du om at kombinere bolig og erhverv?

Drømmer du om at kombinere bolig og erhverv? Så skal du se nærmere på denne villa, der ligger for enden at et lille, lukket vænge i Bjæverskov.

Læs mere om Ejbovej 13A
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Mere om Ejbovej 13A

I øjeblikket er villaen indrettet som klinik for fysioterapi, men med 209 m2 er her gavmild plads til at omdanne en del eller hele huset til bolig. Uanset hvilken løsning, du vælger, kan du glæde dig over, at hverdagen kommer til at glide nemt og bekvemt, for her er blot tre minutters gang til nærmeste supermarked, ligesom alle hverdagens andre nødvendigheder kan nås på en kort cykeltur. Ejendommen er placeret i et fredeligt kvarter, og med både lægehus samt tandlægeklinik i nabolaget er det oplagt at udnytte synergien og bruge en del af huset på at indrette klinik i et sundhedsrelateret felt. Her er dog også mange muligheder for at indrette kontor eller andet liberalt erhverv.

Huset blev gennemgribende istandsat i år 2012. Med de træbeklædte ydervægge og hvide vinduesrammer tager det sig kønt og charmerende, og inden døre kan du glæde dig over god isolering samt et dejligt lysindfald.

For nuværende består huset af syv behandlingsrum fordelt omkring en central gang, et lagerrum, en reception, en personalestue samt et stort, åbent motionsrum. Derudover er her gode toiletfaciliteter og badeværelse. Her er med andre ord mange muligheder for at beholde et enkelt eller flere af behandlingsrummene, ligesom det store, åbne rum sagtens kan indrettes som et stort opholdsområde med stue og køkken. Mulighederne er mange, og kun din fantasi og dine behov sætter grænserne. Med til ejendommen hører et stort parkeringsareal, så der er mulighed for kundebesøg på adressen. Ligeledes er her en sydvendt have, der er anlagt med græsplæne samt en fliseterrasse. Her kan sommerens soltimer kan nydes til fulde, og der er oplagt at lukke haven af med en frodig hæk, så her bliver ganske uforstyrret. Med skole, daginstitution og idrætsfaciliteter byder Bjæverskov på alt, hvad familien har brug for - og der er cykelafstand til det hele, ligesom kvarteret byder på gode busforbindelser. Samtidig er her nem adgang til motorvejsnettet, så det er nemt at komme til og fra.

Velkommen til Ejbovej 13A

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: