Villa

Lidemarksvej 44

4632 Bjæverskov
Boligareal211 m²
Grundareal928 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeG

Solgt

Solgt på 89 dageLokalBolig Køge ApS

Landlige rammer og åbne vidder findes her

Landlige omgivelser, åbne marker og uforstyrrede rammer er, hvad der præger jeres kommende adresse på Lidemarksvej 44. Denne nydelige villa befinder sig i Lidemark, cirka tre kilometer sydøst for Bjæverskov, så I trods den rolige beliggenhed ikke går på kompromis med afstanden til hverdagens behov. Huset fordeler sig over halvandet plan, hvor I får tre værelser, to badeværelser, et køkken, et bryggers, en stue og en udestue. Grunden giver jer 928 kvm at boltre jer på, og den dejlige have med terrasse er ganske hyggelig. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov
Billede af 1. sal fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov

Mere om boligen

Plads til samvær

Køkkenet ligger tilstødende stuen, så I har en oplagt mulighed for at åbne op mellem de to rum og skabe ét stort opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i et. Således skaber I de bedste rammer for samvær på tværs af aktiviteter, så lektielæsning, madlavning og leg bliver hyggeligt. For nuværende er køkkenet opsat i en vinkel med lyse fronter, og her er plads til en spisekrog til den hurtige morgenmad. Stuen er fin og rummelig med et flot gulv.

Plads til lidt af hvert

De tre værelser fordeler sig med ét i stueplan og to på første sal. De fremstår alle i varierende størrelser med indbyggede skabe, så I har gode indretningsmuligheder til børn og voksne. På første sal er der også en stor repos, som kan anvendes til en ekstra stue, multirum eller noget helt tredje. Der er desuden et badeværelse på hver etage, så I undgår kø ved badet om morgenen.

Kom med udenfor

Udestuen med udsigt over haven og åbne marker bliver et fantastisk ekstra opholdsrum. Her kan I sidde og nyde en kop kaffe både forår og efterår, mens I følger med i de flotte farvespil, som årstidernes skiften leverer. Herfra skubber I døren til side og træder ud på terrassen, som ligger perfekt mod syd. Der er plads til at læne sig tilbage i havestolen, mens duften fra grillen breder sig, og de glade lyde fra børnenes leg fylder jeres ører.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002330

Info

BoligtypeVilla
Boligareal211 m²
Grundareal928 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1963
EnergimærkeG

Andre bygninger

Carport50 m²
Integreret udestue17 m²
Billede af set fra vejen fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov
Billede fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov
Billede fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov
Billede af spisestue fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov
Billede fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov
Billede af indendørs fra Lidemarksvej 44, 4632, Bjæverskov

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen