Kontantpris

11.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.458,-
Boligareal
185m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 32-004805

Baltorpvej 208, 2750 Ballerup

Liebhaveri ved Poppelsøens Ørredvand

I Pederstrup lidt uden for Ballerup har I nu mulighed for at udleve enhver lystfiskers store drøm. I kan nemlig blive de næste ejere af Poppelsøens Ørredvand og den udsøgte bolig samt en lystfiskeributik, som følger med til.

Læs mere om Baltorpvej 208

LokalBolig Bülow & Gram I/S - Herlev

Herlev Hovedgade 240

2730 Herlev

Telefon: 44 88 03 03
CVR: 3401 8073

Mere om Baltorpvej 208

...

I drejer ned ad en grussti på Baltorpvej, kører videre langs Poppelsøens bugtede bred og ankommer til sidst på gårdspladsen mellem butiksejendommen og stuehuset, som bliver jeres nye hjem. Stuehuset består af to afdelinger, der udgøres af den originale bygning fra 1945 og en nyere tilbygning. Begge er opført i halvandet plan. Har I store børn, er den originale bygning ideel til dem, da der her både er et værelse, et komplet opholdsområde samt et badeværelse, som ligger ud til en gang, der leder til den nyere tilbygning.

Her får I en førstesal med to store værelser og et lækkert badeværelse med spabad og bruseniche. Når I kommer ned ad trappen til stueplanet, vil I med det samme lægge mærke til gulvarmen, der går igen over det hele. I entréen er der adgang til et bryggers, hvor de praktiske husopgaver kan blive klaret, mens madlavningen foregår i det eksklusive Svane-køkken. De hvide elementer med klassiske udskæringer kontrasteres af mørke træbordplader, og I får her glæde af en pyrolyseovn og en kombiovn i ståhøjde samt en induktionskogeplade.

I åben forbindelse ligger en lys og indbydende dagligstue, hvor rå, blotlagte loftsbjælker skaber en charmerende, landlig stemning i rummet. Fra stuen kan I gå ud til et skønt, sydvendt havemiljø og videre om til butikken.

Butikken indeholder en kiosk, et industrielt køkken, en butiksafdeling, et lagerrum, et privat toilet og to kundetoiletter med indgang udefra. Med butikken får I en enestående mulighed for at gøre jeres smukke omgivelser til en indtægtskilde. De nuværende ejere har drevet Poppelsøen som en put and take sø med tilhørende lystfiskeributik, men mulighederne for andre liberale erhverv er bestemt også til stede - kun fantasien sætter grænser. Om den smukke, idylliske sø med to brofaste øer skal være en del af en erhvervsvirksomhed eller jeres egen naturskønne oase, står jer selvfølgelig frit for.

Flytter I ind her, kommer I til at bo få minutter fra Ballerup, hvor I finder alt, som I har brug for i hverdagen. Der er mindre end to kilometer til både daginstitution, skole og indkøbsmuligheder, og skal I til København er der mange afgange fra Ballerup S-togstation.

Ring og bestil en fremvisning.

Området

Lignende boliger