Villa

Skovbrinken 16

3450 Allerød
Boligareal142 m²
Grundareal861 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 87 dageLokalBolig Allerød ApS

Fin familievilla i Horsemosekvarteret i Allerød

Glæd jer til at opleve Skovbrinken 16 i det særdeles eftertragtede gamle kvarter i Allerød. I bosætter jer ideelt mellem bymidten og skoven, og det skorter ikke på nærheden til noget som helst af det, børnefamilien har behov for i dagligdagen. I overtager nøglerne til en velindrettet villa fra 1972, som fordeler sig over 142 kvadratmeter i ét plan. Her venter køkken-alrum, stue, bryggers, to badeværelser og tre værelser foruden en dejlig, opvokset have. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Skovbrinken 16, 3450, Allerød

Mere om boligen

Lyst opholdsmiljø

Et klassisk, tosidet køkken står til jeres disposition, og I kan her være fælles om madlavningen over de lyse elementer, mens I stadig holder et øje på børnenes leg i stuen. Et rigt lysindfald præger opholdsmiljøet, og I får god plads til en større spisesektion, hvortil de bløde møbler står fordelagtigt foran brændeovnen.

Familien i fokus

Med tre værelser og to badeværelser er det ikke svært at forestille sig en indretning, som tilgodeser børnefamilien. I kan således etablere et skønt forældresoveværelse i et af værelserne med faste skabe, og de mindste kan få hvert deres værelse, hvis I da ikke også ønsker et hjemmekontor. Begge de fine badeværelser har brus, mens det ene også har badekar.

Inspirerende have

I flytter til et godt naboskab og en skøn, inspirerende have, hvor der er tænkt over anlægningen. Haven er således velindrettet med flere bede og forskellige arter rhododendron og andre planter, som blomstrer på skift fra tidligt forår til sent efterår. Grunden rummer også en sydvendt terrasse samt en carport, hvor der er et praktisk udhus i enden.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Claus Prehn
KontaktClaus PrehnLokalBolig Allerød
48 10 60 60

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 03-X0001459

Info

BoligtypeVilla
Boligareal142 m²
Grundareal861 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1972
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport18 m²
Udhus6 m²
Billede fra Skovbrinken 16, 3450, Allerød
Billede af set fra haven fra Skovbrinken 16, 3450, Allerød
Billede fra Skovbrinken 16, 3450, Allerød
Billede af set fra vejen fra Skovbrinken 16, 3450, Allerød
Billede af set fra vejen fra Skovbrinken 16, 3450, Allerød
Billede fra Skovbrinken 16, 3450, Allerød

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen